Fulya DosyasıFutbolGündem

Demirören; TFF başkanıyım. Tarafsızım. Beşiktaş’ı konuşamam

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş’ın içinde bulunduğu mali çöküntü hakkında da iyimser açıklamalar yaptı! Demirören şöyle konuştu; TFF başkanıyım. Tarafsızım. Beşiktaş’ı konuşamam

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya’ya konuşan Yıldırım Demirören çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şike konusunda ”O konu bitmiştir” diyen Demirören, ”Top artık UEFA’da. Bekliyoruz, az kaldı. Bu ay içinde kararlar açıklanır. Takvim çok sıkışık. Bir taraftan Şampiyonlar Ligi maratonu başlıyor. 29’unda mahkemede çok önemli bir duruşma yapılacak. Bu arada Avrupa Futbol Şampiyonası da tamamlanmış olacak. Ben sorun beklemiyorum” ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda çok tartışılan konulardan biri de play off uygulamasının devam edip etmeyeceği. Demirören bu konuda şunları söyledi; Uygulamanın sürme ihtimali zayıf. Belki erken oldu. Sezon sonunda 6 derbi maçı Türkiye kaldıramadı. Futbol camiası, kulüpler, oyuncular, medya, polis… Hiç kimse hazır değilmiş.

Demirören, ‘Beşiktaş’ı batırdı’ suçlamasına ise kısa bir yanıt verdi: Ben artık Federasyon Başkanıyım. Tarafsızım. Beşiktaş’ı konuşamam. Beşiktaş’ı elbette batırmadım. Bunu söyleyenler Beşiktaş’ın malvarlığına baksınlar. Hatta 3 Büyükler’in borçları ile malvarlıklarını karşılaştırsınlar.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu