FutbolGündem

Derbinin hasar raporu; 1 Ahşap kapı, 300 koltuk, 45 çelik platform!..

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu tribünde yaşanan hasarın tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş Kulübü, oynanan karşılaşmanın ardından eski açık tribünde Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu hasar için tutanak tuttu. Lig TV’nin haberine göre, yapılan çalışmalar neticesinde bu tribünde yaklaşık 300 koltuğun kırıldığı, 45 koltuğu birden tutan çelik platformun da aynı şekilde kırıldığı belirlendi.

Misafir tribünün üstündeki ağların da yırtıldığı öğrenilirken, tribünün yan tarafını kapatan fiberglassın da hasar gördüğü ifade edildi. Erkekler tuvaletinde de hasar olduğu bildirilirken, bir adet ahşap müze kapısının da paramparça edildiği vurgulandı.

Bu arada, yayıncı kuruluşun maçlar sırasında kullandığı panoramik stüdyodaki bütün dekorların da paramparça edildiği bildirildi. Siyah-beyazlı kulübün, hasar sonrası oluşan maliyeti çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüğü, raporun tamamlanmasının ardından ilgili yerlere gönderileceği öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu