FutbolGündem

Drogba’dan gözdağı; Yine olsa yine yaparım!..

Drogba’dan gözdağı; Yine olsa yine yaparım!.. Galatasaray’ın Elazığspor’u ağırladığı karşılaşmada Didier Drogba ve Emmanuel Eboue içlerine giydiği bir t-shirt ile hayatını kaybeden Nelson Mandela’yı anmışlar ve PFDK’ya sevk edilmişlerdi. Drogba buna Instagram üzerinden cevap verdi…

Güney Afrika’nın efsanevi devlet başkanı Nelson Mandela geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Hafta sonu dünya genelinde oynanan futbol maçlarında da Nelson Mandela için saygı duruşunda bulunuldu. Ajansspor.com’un haberine göre, Galatasaray’ın Elazığspor’u ağırladığı karşılaşmada da Didier Drogba ve Emmanuel Eboue formalarının içine “Teşekkürler Madiba” yazılı t-shirtler giymişlerdi. Federasyon ise bu t-shirtleri siyasi buldu ve ikiliyi PFDK’ya sevk etti.

Drogba Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla TFF’ye çok sert bir yanıt verdi. Kendisinin ceza alacağı yönündeki bir haberi paylaşıp altındaki yorumlar için teşekkür eden Drogba, “Ama üzgünüm, bunu bir daha, bir daha yapardım. Bunu politik görüşümden dolayı yapmadım. Mandela bana, ülkeme, kıtaya ve dünyaya ilham kaynağı olmuş bir adam. Tekrar teşekkürler Madiba” diye yazdı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu