FutbolGündem

Elazığspor’da istifalar durmuyor!..

Elazığspor’da istifalar durmuyor!.. Elazığspor Kulübü Sportif Direktörü Yasir Elmacı ve Genel Menajer Özgür Öztürk istifa etti.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “Kulübümüzde sportif direktör olarak görev yapan Yasir Elmacı, bulunduğu görevden istifa etmiştir. Kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yasir Elmacı’ya teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz” denildi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, bu açıklamadan saatler sonra siteden bir açıklama daha geldi. Bu kez de genel menajer Özgür Öztürk de görevinden istifa etti.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüzde genel menajer olarak görev yapan Özgür Öztürk, görevinden istifa etmiştir. Özgür Öztürk’e bugüne kadar kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” ifadesine yer verildi.

Bu arada, bordo-beyazlıların yurt dışı futbolcu izleme ekibinde yer alan Osman Güzel’in ise görevden alındığı belirtilerek, Güzel’e bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dilendi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu