GündemTransfer

Emre, Atletico Madrid’e imzayı attı

Fenerbahçe’nin yönetim ve teknik ekibin istememesi üzerine anlaşmaya varmadığı Emre Belözoğlu, Madrid’e geldi, imzayı attı, milli takım kampı için tekrar Lizbon’a döndü.

Milli futbolcu Emre Belözoğlu, İspanya’nın Atletico Madrid takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Atletico Madrid Kulübü’nün anlaşmalı kliniği olan FREMAP’ta sağlık kontrolünden geçen Emre Belözoğlu, kulüp doktoru ile birlikte basına açıklama yaptı. İnter’de oynadığı dönemden dolayı İtalyanca bilen Emre, İspanyol basınının yönelttiği bazı sorulara İspanyolca cevap vermeye çalıştı.

Klinikten çıkarken ellerini kaldırarak İspanyolca ”Muy bien (Çok iyi)” diyen Emre, ”Her şeyin çok iyi gittiğini ifade etti. Bir İspanyol gazetecinin, ”Arda Madrid’te bir sezon geçirmesine rağmen İspanyolca öğrenemedi sen ise İspanyalca konuşmaya başladın.” şeklindeki yorumuna, Emre İspanyolca kelimeler kullanarak, ”İtalyancayı bildiğimden az da olsa İspanyolca kendimi ifade edebiliyorum” diye karşılık verdi.

Öte yandan, Atletico Madrid Kulüp doktoru da Emre’nin sağlık durumun çok iyi olduğunu belirterek, ”Hiç bir sağlık problemi yok, hemen oynamaya hazır bir futbolcu. Kilo, boy ve kas yapısı olarak her şey uygun. Kalbinde de hiç bir sıkıntısı yok.” açıklamasında bulundu.

Atletico Madrid Kulübü yöneticileriyle öğle yemeği yiyen milli futbolcu, daha sonra Milli Takım kampına katılmak üzere Lizbon’a hareket etti.

SABAH MADRİD’E İNDİ, ‘MUTLUYUM’ DEDİ

Atletico Madrid ile iki yıllığa anlaşan milli futbolcu Emre Belözoğlu, doktor kontrolünden geçip resmi imzayı atmak için, bu sabah İspanya’nın başkenti Madrid’e gelmişti.

Portekiz’in başkenti Lizbon’da bulunan ve bugünü izinli geçiren A Milli Futbol Takım kampını günü birliğine terk eden ve sabah erken saatlerde uçakla Madrid Barajas Havaalanı’na gelen Emre’yi, Atletico Madrid kulübünden iki temsilci karşıladı.

Havaalanında T4 terminalinden çıkan Emre, karşısında Türk ve İspanyol basınından oluşan yoğun bir gazeteci topluluğu buldu. Atletico Madrid kulübü basın sorumluları Emre’nin boynuna Aletico Madrid atkısı taktı. Milli futbolcu, daha sonra basına yaptığı kısa açıklamada, ”Atletico Madrid’e gelmekten çok mutluyum. Çok büyük bir takım ve başarısı için mücadele vereceğim.” dedi.

Arda için İspanyolca olarak ”Küçük kardeşim” (Pequeno hermano) diyen Emre, ”Arda’nın burada olması benim için memnuniyet verici. Arda ile birlikte takımın başarısını artırmak için mücadele vereceğiz.” diye konuştu.

Emre daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek için kulüp sorumlularının eşliğinde FREMAP kliniğine götürüldü. Emre buradaki sağlık kontrolünün ardından iki yıllık sözleşme imzaladı.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu