FutbolGündem

Emre Belözoğlu’na Katar yolu gözüktü!..

Bursaspor maçının ardından Trabzonspor deplasmanında da şans bulamayan, sözleşmesi sona ermesine rağmen yönetim tarafından yenilenmeyen Emre Belözoğlu için Katar Ligi ekiplerinin sıraya girdiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe’nin hâlâ sözleşmesini yenilemediği tecrübeli futbolcu için Katar takımlarının sıraya girdiği ileri sürüldü. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, konuyla ilgili geniş bir habere yer veren Al Riyadh Gazetesi, Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan, Al Sadd, Al Grahafa, Al Wakra ve Lekhwiya takımlarının şimdiden harekete geçtiğini duyurdu. Gazete ayrıca, bazı kulüplerin de yıldız futbolcunun menajerinden randevu aldığını belirtti.

MENAJER BULUT, “AVRUPA’DAN BAZI KULÜPLERİN GÜNDEMİNDE” DEMİŞTİ

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Emre’yi gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği iddialarının ardından milli oyuncu ile ilgili açıklamalarda bulunan menajeri Ahmet Bulut, “Avrupa’dan bazı kulüpler ile temastayız. O, F.Bahçe’de kalmak istiyor ama zaman ne gösterir hep birlikte göreceğiz” demişti. Emre’nin Atletico Madrid’in de gündeminde olduğu ileri sürülmüştü.

AYKUT KOCAMAN İLE SORUN YAŞAMIYORUM

Fenerbahçe ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Emre Belözoğlu, teknik direktör Aykut Kocaman ile sorun yaşadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Milli futbolcu, “2 maçta oynamadım diye ortaya bir sürü iddia atılıyor. Hoca kimi isterse onu oynatır”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu