FutbolGündem

Erman Toroğlu’ndan Emre Belözoğlu ‘na sert tepki

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu öncülüğündeki milli futbolcuların Futbol Federasyonu’ndan ekstra prim istediği iddiaları üzerine yorumcu Erman Toroğlu Emre Belözoğlu ‘na sert tepki gösterdi.

Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programında Hırvatistan’a 3-0 yenilen milli takım yerden yere vuruldu. Programa yorumcu Erman Toroğlu’nun milli takımın kaptanı Emre Belözoğlu için söylediği sözler damga vurdu. Erman Toroğlu, milli takım futbolcularının aldıkları primleri eleştirerek şöyle konuştu;

Milli takım futbolcuları şu anda Alman milli takım futbolcularının aldığı paradan daha fazlasını aldılar. Bu futbolcular Türkiye’nin bu şartlarında Almanya’dan daha fazla para aldılar. Almanya zaten zavallı bir ülke ya. Almanya’nın Mercedes’i var, Audi’si var. Alman futbolcuları zavallı.

Ama bizimkiler burnundan kıl almıyorlar. Emre kardeşimiz çıkıyor iki hafta önce, MHK Başkanını eleştiriyor “Hakemine sahip çık” diye. Sen kimsin lan. Sen kimsin laa. Sen kimsin laa. Ama buna sen kimsin diyen yoksa Emre gider krallar gibi ister. İster abi adam. Adam karısından çocuk istiyor mesela, bunlarda TFF’den para istiyorlar.

Erman Toroğlu, isim vermeden Bünyamin Gezer’e de aynı sözlerle yüklendi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu