FutbolGündem

Ersun Yanal’dan Galatasaraylıları kızdıracak açıklama!..

Ersun Yanal’dan Galatasaraylıları kızdıracak açıklama!.. Ersun Yanal’ın, Erciyes galibiyeti sonrası oyuncularına söylediği ilk sözler: Arena’da işimiz kolay…

Takipçilerinin puan kaybettiği haftada Kayseri Erciyesspor’u yenen Fenerbahçeli futbolcular, soyunma odasında galibiyeti kutluyordu. En yakın rakipleriyle puan farkını 8’e çıkarmanın sevincini yaşayan sarı – lacivertliler, şampiyonluk yolunda yine önemli bir avantaj yakaladı. Fanatik Gazetesi’nin haberine göre, kamuoyunda günler öncesinden 28. haftada oynanacak Galatasaray maçı konuşulurken, teknik direktör Ersun Yanal da, sıcağı sıcağına duruma müdahale etti.

Öğrencilerine uyarılarda bulunan Yanal, “Galatasaray karşılaşması öncesi çıkacağımız iki kritik sınav var. Maç maç düşünmeliyiz. Önce Gaziantepspor, sonra da Bursaspor’u yenmeliyiz. O karşılaşmaları kazandığımızda emin olun ki, Arena’ya daha rahat çıkacağız ve kazanacağız” ifadelerini kullandı. Temkinli olmayı da ihmal etmeyen Yanal, sözlerini şöyle tamamladı:

‘Herkes dikkat edecek’

“Ne olursa olsun matematiksel olarak kesinleşmeden şampiyonluk havasına girmeyeceğiz. Biz sakin olacağız. Başta siz olmak üzere tüm camia daha dikkatli söylemlerde bulunacak. Hiç kimse rehavete kapılmasın. Bugüne kadar olduğu gibi sahada kalıp, işimizi en iyi şekilde yapacağız ve hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu