Fulya DosyasıFutbolGündem

TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar; Yıldırım Bey rahat uyuyor mu?..

TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar; Yıldırım Bey rahat uyuyor mu?..  Aydınlar yaptığı açıklamada, “Takımlar Avrupa’ya gidemeyecek” demedik ama onlar öyle değerlendirebilirler. Ben soruyorum, vicdanları rahat mı? Başlarını yastığa koyduklarında rahat uyuyabiliyorlar mı? Ben akşamları çok rahat uyuyorum” dedi..

Mevcut TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in“Türk takımları Avrupa’da üst seviyelere yükseldi. Geçmiş dönemler benzer başarılar gösteremedi” anlamlı açıklamasıyla ilgili ise Mehmet Ali Aydınlar,  “Biz hiçbir zaman “Takımlar Avrupa’ya gidemeyecek” demedik ama onlar öyle değerlendirebilirler. Ben soruyorum, vicdanları rahat mı? Başlarını yastığa koyduklarında rahat uyuyabiliyorlar mı? Ben akşamları çok rahat uyuyorum” ifadelerini kullandı.

Şike sürecinde TFF Başkanlığı’nı bırakan Mehmet Ali Aydınlar böyle seslendi;

Akşamları yastığa kafasını koyduğunda rahat uyuduğunu kaydeden ve ihtiyaç duyulması halinde Fenerbahçe’ye başkan olabileceğini belirten Aydınlar, yine de şu an bir kongre ortamı olmadığı için bu tür konuşmalar yapmanın da gereksiz olduğunu dile getirdi.

Futbol dünyamızda ‘3 Temmuz Süreci’ olarak adlandırılan şike davasının başladığı sıralarda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini yürüten ve başta Fenerbahçe olmak üzere bir çok camianın tepkisiyle karşılaştıktan sonra istifa eden Mehmet Ali Aydınlar TV8‘e konuştu. Türkiye’de şu an 3 Temmuz süreci hiç yaşanmamış gibi davranıldığını savunan Aydınlar “Aslında herkes her şeyi biliyor ve görüyor” dedi.

AVRUPA YOK DEMEDİK

Mevcut  TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in“Türk takımları Avrupa’da üst seviyelere yükseldi. Geçmiş dönemler benzer başarılar gösteremedi” anlamlı açıklamasıyla ilgili ise eski başkan “Biz hiçbir zaman “Takımlar Avrupa’ya gidemeyecek” demedik ama onlar öyle değerlendirebilirler. Ben soruyorum, vicdanları rahat mı? Başlarını yastığa koyduklarında rahat uyuyabiliyorlar mı? Ben akşamları çok rahat uyuyorum” ifadelerini kullandı.

SORUMLUSU BEN DEĞİLİM

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne gidememesinin sorumlusunun kendileri olmadığını altını çizen Aydınlar, sarı lacivertli camianın başkanlığına geçmek gibi bir niyeti olup olmadığı konusunda ise şu ifadeleri kullandı: “Kulübün bana ihtiyacı olursa, olur. Ben ömrümü bu kulübe verdim. 25 yılı aşkın süredir bu kulübün kongre üyesiyim. 5 yılı aşkın yönetim kurulu üyeliği yaptım. Şu anda Fenerbahçe’nin bir başkanı var ve ortada bir kongre ortamı yok. Dolayısıyla bunları konuşmaya gerek yok. Kongre ortamı oluştuğu zaman bunları değerlendiririz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu