GündemTransfer

Abdullah Kiğılı; Belhanda’nın fiyatı arttığı için transferi durdurduk

NationalTurk’ün haberine göre, Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Abdullah Kiğılı, Behlanda transferinin askıya alındığını, başka futbolcularla görüşmelerin sürdürüğünü açıkladı.

NationalTurk’ün haberine göre, CNN Türk’te yayınlanan bir programa telefonla bağlanan Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Montpellier’in Faslı futbolcusu Younes Belhanda’nın transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Belhanda’nın basında her gün yazılıp çizilmesinin kendilerine zarar verdiğini ileri süren Kiğılı, “Futbolcunun fiyatı arttı. Fransız basını ve kulüp de buradaki haberleri takip ediyor. O yüzden transferi durdurduk. Belhanda şu an çok pahalı duruma geldi” diye konuştu.

Abdullah Kiğılı, “Aslında oyuncu ile bir kez görüştük, kulüp ile ise yapılan temasta istenilen rakam çok büyük oldu. Yalnız Belhanda değil, isimlerini açıklayamayacağım önemli oyuncular ile görüşüyoruz. Açıklamıyoruz çünkü yine aynı durum olacak, fiyat artacak. Taraftar beklenti içinde, bunun da farkındayız ama 1 hafta içinde bu işi sonuçlandıracağız” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu