FutbolGündem

Fenerbahçe’de Yeni Malatyaspor maçı öncesi Alex şoku yaşanıyor

Fenerbahçe Haberleri / Sağ ayak bileğinde ağrıları bulunan Alex’in bu akşam Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkartıldı.

Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu 3. hafta maçında bu akşam Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maç öncesi Malatya’da yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, İnönü Üniversitesi’nin antrenman sahasında teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmana katılmayan Alex’in sağ ayak bileğinde ağrı bulunduğu bildirildi. milliyet.com.tr’nin haberine göre Brezilyalı oyuncu, sarı lacivertli ekibin bu akşam Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkartıldı.

Tedavileri devam eden Güiza ve Dia’nın da takımdan ayrı olarak bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde çalıştığı kaydedildi. Antrenmanda futbolcuların 3 grup halinde top kapma ile pas çalışmasının ardından 2 gruba ayrıldığı belirtildi. Birgrup taktiksel idman yaparken, diğer grubun dayanıklılık ve koşu antrenmanı yaptığı ifade edildi.

Aykut Kocaman; Takım olmanızı , mücadele etmenizi istiyorum

Antrenmanda teknik direktör Aykut Kocaman’ın futbolcularla bir konuşma yaptığı bildirildi. Aykut Kocaman’ın futbolculara ligin ikinci yarasıyla ilgili şunları söylediği kaydedildi; Sezona bütün şiddetimizle girmemiz lazım. Saha içinde yumruk gibi olmanızı, takım olmanızı, mücadele etmenizi istiyorum. Bunu yapabilecek güçtesiniz. Bu forma için, bu arma için, onurunuz için, her koşulda bizi destekleyen milyonlar için bunu yapmak zorundasınız.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu