FutbolGündem

Fenerbahçe’de şok; Sezer Öztürk sakatlandı, 8 hafta yok!..

Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de sabahki antrenmanda sakatlanan Sezer Öztürk’ün 8 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Sezer bu sakatlıkla ilk yarıyı kapatmış oldu.

Fenerbahçe’de bu sabahki antrenmanda çalışmayı yarıda bırakan Sezer Öztürk’ün sahalardan 6 ila 8 hafta uzak kalacağı açıklandı. Genç futbolcu, bu sakatlığının ardından sezonun ilk yarısını da kapatmış da oldu.

Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı. Antrenmanda Emre ile ikili mücadelede yerde kalan Sezer, sahayı sedyeyle terk etti. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana, tedavisi süren Mehmet Topuz’un yanı sıra sol diz iç bağlarında 1. derece zorlama Caner, gribal enfeksiyon geçiren Uğur ve Özer katılmazken, kaleci Serkan Kırıntılı takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

Sarı-lacivertliler 1 saat 35 dakika süren ve koşu ile ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda dar alanda çift kale maç yaptı. Kıran kırana geçen antrenmanda Emre, dar alanda top kapma çalışmasında Sezer’e oldukça sert bir müdahalede bulundu. Acı içerisinde yerde kalan Sezer, tedavisinin ardından çalışmaya devam edemedi ve sedyeyle sahayı terk etti. Bu arada Sezer’e tesislerde soğuk pres yapıldığı ve öğle saatlerinde ise MR’ının çekileceği kaydedildi.

GÖKHAN GÖNÜL VE ZİEGLER KORKUTTU

Antrenmanda Ziegler, Volkan ile Gökhan da Orhan Şam ile girdiği mücadelelerde sakatlanırken, her iki futbolcu da tedavilerinin ardından çalışmaya devam etti. Sarı – lacivertliler, yarın saat 11.00’da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu