FutbolGündem

Fenerbahçe’den Aykut Kocaman açıklaması

Fenerbahçe Yönetimi yaptığı açıklamada, teknik direktör Aykut Kocaman’ın görevden alınacağı ya da görevinde değişiklik yapılacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde özellikle yazılı basında Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’ın görevinden alınacağı / ayrılacağı veya pozisyonunda değişikliğe gidileceği yönünde bir takım asılsız haberler ile köşe yazarlarının görüşleri yer almaktadır.
Bu iddiaların hiçbiri doğru değildir. Sayın Kocaman’ın görevden alınması ya da görevinde değişikliğe gidilmesi gibi bir durum da kesinlikle söz konusu değildir. Öte yandan camiamızın son derece önemli değerlerinden biri olan Sayın Kocaman hakkında bu tarz haberler yapılmasını, hem kendisi hem de Kulübümüz adına hakaret olarak algıladığımızın bilinmesini istiyoruz.

Türk spor basınında maalesef kronikleşen yalan haber yapma durumuna Sayın Kocaman ile kulübümüzün alet edilmemesini bekliyor; taraftarlarımızın da Kulübümüz tarafından resmen açıklanmayan hiçbir transfer ya da görevlendirmeye dair habere itibar etmemeleri gerektiğini önemle hatırlatmak istiyoruz.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu