FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık’tan Trabzonsporlular’ı kızdıracak açıklama!..

Aziz Yıldırım’ın avukatlarından Faik Işık, Trabzonsporlular’ı kızdıracak açıklamalar yaptı. Avukat Faik Işık, “Türkiye’de şikeye bulaşanlar arasında bir puan cetveli yapılsa, Fenerbahçe inanın dereceye bile giremez” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatlarından Faik Işık, futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmayla ilgili olarak, “Türkiye’de şikeye bulaşanlar arasında bir puan cetveli yapılsa, Fenerbahçe inanın dereceye bile giremez” dedi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu’nun Işık ile yaptığı röportaj, Fenerbahçe Kulübü’nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin Aralık sayısında yayımlandı.

“Yapılan operasyonları ve içeriğini, suçlamaları görmeseydim, bunlar beni rahatsız etmeseydi, bu suçlamalar bu şekilde olmasaydı, böyle bir dosyada avukat olmayı istemezdim, ama kendimi bu davaya mecbur hissettim” diyen Faik Işık, “Türkiye’de şikeye bulaşanlar arasında bir puan cetveli, birinci, ikinci, üçüncü diye bir sıralama yapılsa, Fenerbahçe inanın dereceye bile giremez” ifadelerini kullandı.

Faik Işık, röportajda Bacıoğlu’na “Fenerbahçeli futbolcuların alın terleri sonucu kazanılan kupayı almak o kadar kolay mı? Bu işler bu denli ucuz değil. Sen müze müdürüsün. Eğer illa bir kupa istiyorlarsa sen yeni bir kupa yaptır. Üzerine de ’Operasyon Kupası’ yazdır ve Trabzonspor Müzesi’ne gönder” dedi.

Aziz Yıldırım’ın soruşturma dosyalarını avukatlarından çok daha iyi bildiğini kaydeden Işık, “Spor camiasının bilmediği çok başka şeyleri de biliyor, ama dikkat ederseniz sükunetini, ağırbaşlılığını da koruyor. Daha önce yöneticilik yaptığı 20 küsur seneye, 13 yılı eklemiş bir adam. Anlatmak isterse anlatacağı çok şey var. Tabii bunun kararını yine o verecektir” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu