FutbolGündem

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: Evde kılıbığım

TBMM’de Sporda Şiddet Komisyonu’na konuk olarak katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ilgi çekici açıklamalar yaptı.

Spor Mahkemeleri kurulmasını isteyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, özel güvenliğin eğitimsizliği ile kulüplerden alınan vergilere dikkat çekti. Meclis Sporda Şiddet Komisyonu’nun konuğu Fenerbahçe ile Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım’dı.
Yıldırım, şiddetin önüne geçebilmek için spor mahkemelerinin kurulmasını, sert cezaların verilmesi gerektiğini söyledi.

Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla komisyon üyelerinin sorularını yanıtlayan Yıldırım, “Türkiye’de pek çok stadyumda suç işleyenler güvenlik kamerasıyla tespit edilebiliyor, ancak önemli olan bu tespitten sonra ne olacağı” dedi. Stadyumlarda görev yapan özel güvenlik görevlilerinin ise yeterli eğitimden geçirilmediğini hatta kahvehanelerden toplandığını söyledi.

Milletvekilleri Aziz Yıldırım’a zaman zaman yaptığı sert açıklamaları da hatırlattı. Yıldırım, “Agresif olmamın sebebi içinde bulunduğum şartlar, ama evde kılıbığım” yanıtını verdi. Kulüplerin çıkacak olan vergi yasasına dahil edilmesini isteyen Yıldırım, biletlerden alınan yüzde 18’lik KDV oranının ise yüzde 8’e düşmesi gerektiğini söyledi. Yıldırım stadyumlardaki protokol tribünlerinin ise kapatılmasını istedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu