FutbolGündemTransfer

Fenerbahçe, Lyon’un golcüsü Gomis’in transferinde mutlu sona yaklaştı

Fenerbahçe transferde bombayı patlatmak üzere… Sarı-lacivertli kulüp Lyon’un Senegal asıllı Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis’in transferini imza aşamasına getirdi.

Fenerbahçe Kulübü’ne yakın kaynaklardan alınan bilgiye Fransız golcü Bafetimbi Gomis’in haziran ayında Türkiye’ye geleceği, resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Senegal asıllı Fransız golcünün transferiyle Ali Koç, Ali Yıldırım, Neşet Yalçın’ın bizzat ilgilendiği belirtilirken Gomis’in birçok kulübün listesinde olmasına rağmen Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi tercih ettiği ifade edildi.

1985 doğumlu olan Bafetimbi Gomis, futbol kariyerine 2001-04 sezonunda Saint Etienne’de başladığı ve 2009’a kadar bu takımın formasını giydiği belirtilirken Fransız yıldızın 2005 yılında Troyes’e kiralık verildiği belirtildi. 2009-10 sezonunda Lyon’a transfer olan Gomis, Saint Etienne de 142 maçta 40, Troyes’te 13 maçta 6 ve Lyon’da 63 maçta 19 gol attı.

Fransızların ünlü gazetesi Le Figaro da transferi doğruladı

Fransa Milli Takımı forması da giyen Bafetimbi Gomis’in adı Fenerbahçe ile anılmaya başlamasıyla camiada büyük sevinç yarattı. 26 yaşındaki Fransız golcü, ülkesinde Bebek Drogba Bafetimbi diye anılıyor. Fransızların ünlü gazetesi Le Figaro, bugünkü haberinde Gomis’in menajeri Pierre Frelot’un Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya geldiklerini ve transferin bitme aşamasında olduğunu duyurdu.

 

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu