FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım; Beşiktaş gerçek dostmuş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi’nde kendisini ziyaret eden Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e “Her şey boşmuş” sözleriyle geçmişte yaşananlardan duyduğu pişmanlığı özetledi.

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in kendisini ziyarete gelmesi karşısında duygulanan Başkan Aziz Yıldırım, “Hepiniz geldiniz. Demek ki dostluk buymuş. Zaman zaman camia olarak gerilmiş ve birbirimizi kırmıştık. Burada anladım ki her şey boşmuş” dediği öğrenildi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Aziz Yıldırım ; Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’i görmek için Metris Cezaevi’ne  gelen Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in kendisini de ziyaret etmesi karşısında duygulandığı öğrenildi.

Başkan Aziz Yıldırım’ın Yalçın Karadeniz’e “Sizi görmekten çok mutlu oldum. Açıkçası bu süreçte Beşiktaş bana F.Bahçe’den sonra en çok moral veren kulüp oldu. Başkanından, onursal başkanına ve size kadar hepiniz geldiniz. Size çok teşekkür ediyorum. Demek ki dostluk buymuş. Zaman zaman camialar olarak gerilmiş ve birbirimizi kırmıştık. Ama hepsi boşmuş. Bunu burada daha iyi anladım” dediği gelen bilgiler arasında.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu