FutbolGündem

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir; Aziz Yıldırım aday olacak

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Fenerbahçe’nin mayıs ayında yapacağı kongresinde Aziz Yıldırım’ın aday olabileceğini söyledi.

Nihat Özdemir, “Aziz Yıldırım’ın aday olması söz konusudur. Aday olabilir. Olacaktır da inşallah. Olduğunda göreceğiz” dedi. Nihat Özdemir, Kal-Der tarafından Bursa’da düzenlenen Kalite Günleri’ne konuşmacı olarak katıldı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki seminerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir, kongre süreciyle ilgili şu bilgileri verdi;

12 Mayıs ilk günümüz. 19 Mayıs ikinci günümüz. İlk gün çoğunluk sağlanamazsa 19 Mayıs’ta genel kongremiz var iyi bir kongre olacak. Örnek bir kongremiz olacak. 3 Temmuz’dan bu yana yaşadığımız sıkıntılı bir dönemde divan kurulu üyeleri destek verdiler.

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir; Aziz Yıldırım aday olacak

Taraftarımız kongre üyelerimiz yüksek divan kurulu üyeleri Fenerbahçe yönetimine büyük destekte bulundular. Onların sayesinde bu noktalara geldik. Bize yakışan bir kongre yapacağız. Önümüzde 1 aydan fazla bir zaman var. Ne olacağını bilmiyorum.

Aziz Yıldırım’ın aday olması söz konusudur. Aday olabilir. Olacaktır da inşallah. Olduğunda göreceğiz. Kararı verecek olan demokratik bir seçim olacak. Bu kararı verecek olan Fenerbahçe kongre üyeleridir.

14 bin civarında kongre üyesinin olduğunu hatırlatan Özdemir, “Örnek bir kongre üyelik grubumuz var. Fenerbahçe’nin önümüzdeki 3 yılını yönetecek başkan yönetim kurulunu seçecek bir kongre olacaktır. İyi bir seçim olacağına inanıyorum. Türk sporuna ve Fenerbahçe’ye çok önemli katkılar sağlayacak başkanını seçilmesi gerekmekte. İnşallah da seçilecektir.” diye konuştu.

Fenerbahçe Başkanvekili Özdemir; Bütün yük üzeremizde kaldı

Nihat Özdemir, bir gazetecinin, “3 Temmuz’dan sonra hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?” sorusuna şu cevabı verdi; Fenerbahçe’nin başkanı ardı. Ben başkan vekiliydim. Benim ayrı görevlerim vardı. Fakat Aziz Yıldırım’ın 3 temmuzdan bu yana aramızda olmamasından dolayı böyle bir süreç yaşıyoruz. Aziz Yıldırım bütün mesaisini Fenerbahçe’ye verirdi. Onun da bütün yükü bizim üzerimize kaldı. Hepimiz Fenerbahçe’yi sağlıklı bir şekilde götürmeye çalıştık. Bizler ona yardımcı olurduk.

Bütün yükler benim üzerime gelmeye başladı. Ben de Yönetim kurulu toplantımızda sahip olduğumuz görev ve sorumlulukları arkadaşlarıma dağıttım. Onla da beraber bu bilinçle bu işi yürütüyoruz. Her dalda yarışıyoruz. Her dalda yarı finalleri oynuyoruz. Benim iş hayatımdan da Fenerbahçe’ye ayırma durumum oldu. Helal olsun. Kongrede bakalım durum ne olacak göreceğiz.

Nihat Özdemir; Kupayı almak istiyoruz

Özdemir, Türkiye Kupası ve Süper Final ile ilgili görüşlerini de açıklayan Özdemir, “Kardemir Karabükspor ligin en iyi takımlarından birisi. Diğer taraftan da Bursaspor ve Eskişehirspor eşleşmesinden gelecek takımla oynayacağız. İki takım da çok iyi takım. Ama şu anda bizim hedefimiz finale kalmak” diyerek şöyle devam etti;

Fenerbahçe bundan evvel 5 defa finale kaldı. Hep kaybettik. Bu sene inşallah kazanma şansımız olur. Geçen sene de finaldeydik. Hep böyle finale kalıp başaramama durumu oldu. 29 yıldır bu kupanın hasretindeyiz. İnşallah bu sene alacağız.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu karşılaşmalarını da değerlendiren Özdemir, “Türkiye’nin 4 tane eski şampiyon olan takımı oynayacak. Biz şu anda geride başladık. Ama kendi evimizde ve deplasmanda oynayacağımız maçlarda galip gelip serimizi devam ettirirsek, Süper Final maçlarından şampiyon çıkma durumumuz var. Allah’tan istediğim bu sene iki kupayı da alıp, bu sıkıntılı dönemde çok sıkıntı ve üzüntü duyan taraftarımızın yüreğine su serpmiş oluruz. Onu bekliyorum inşallah” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu