FutbolGündem

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a “Görevli hakime hakaret”ten bir dava daha!..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a bir şok daha!.. Aziz Yıldırım hakkında basın suçlarına bakan savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Yıldırım’ın 27 Haziran tarihindeki basın toplantısında sarfettiği sözlerin “görevli hakime hakaret” suçunu içerdiği ileri sürülüyor.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, mahkemenin Aziz Yıldırım ile birlikte iki yönetim kurulu üyesinin görevine ihtiyati tedbir kararı koyması ve UEFA’dan 2+1 yıl Avrupa’dan men cezası gelmesinin ardından düzenlediği basın toplantısında, kendisinden şikayetçi olan Recep Özcan hakkındaki sözleri nedeniyle Aziz Yıldırım hakkında ‘görevli hakime hakaret’ ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Aziz Yıldırım kendisinden şikayetçi olan Recep Özcan için, “Hakkımızda suçlama yapan başkaları daha var.. Hepsi bir araya geliyorlar ve dava açıyorlar. Hakimlere rüşvet vermeye alışık olduğu için de bu kararları aldırabiliyor” diyen Aziz Yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Aziz Yıldırım’ın 27 Haziran tarihinde düzenlediği basın toplantısındaki görüntüler emniyetten istendi.

Aziz Yıldırım, Şekip Monsturoğlu ve İlhan Ekşioğlu hakkında Anadolu Adalet Sarayı 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin kulüp yöneticilikleri görevine ihtiyati tedbir kararı koyması ve UEFA Disiplin Kurulu tarafından da Fenerbahçe Spor Kulübü’yle ilgili ceza kararının açıklanmasının ardından Yıldırım, bir basın toplantısı düzenlemişti. Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım 27 Haziran 2013 tarihinde yaptığı basın toplantısında hukuki süreç, mahkemeler, hakimler ve davalarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu