FutbolGündem

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan taraftarlara teşekkür

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan taraftarlara teşekkür… Aziz Yıldırım, Fenerbahçe resmi sitesi aracılığıyla taraftarlara teşekkür etti.

 

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesinden yayınlanan Aziz Yıldırım’ın açıklaması şu şekilde;

Sevgili Fenerbahçeliler;

Takımımızın, AEL Limassol ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında; stadımızı dolduran tüm taraftarlarımıza, ’Fenerbahçe sevgisinden aldığı ve 90 dakika boyunca Fenerbahçe’ye verdiği tüm güç ve destek’ için sonsuz teşekkür ederim.

Fenerbahçemizin büyük taraftarı, tüm olumsuz söylenti ve iddialara rağmen dün bir kez daha ’Fenerbahçeli yalnızca takımını desteklemek, futbolcusuna güç vermek amacıyla hareket eder’ gerçeğini yaşattı; önce Fenerbahçe diyerek takımına güç, futbolcusuna destek, hocasına güven oldu.

Birlikten ve beraberliğimizden aldığımız gücün farkında olarak hareket eden taraftarımıza; takımımız, camiamız adına, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak teşekkürlerimi sunarım.

Beklediğimiz, özlediğimiz ve hedeflediğimiz başarı için; Önce Fenerbahçe, Hep Fenerbahçe, Sadece Fenerbahçe.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Öğrencilerden Yıldırım’a ziyaret

Bu arada, Düzce Anadolu Lisesi’nden bir grup öğrenci, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Aziz Yıldırım’ın da mezunları arasında yer aldığı Düzce Anadolu Lisesi adına 90 kişilik öğrenci grubunun, okul müdürü Semih Korkmaz eşliğinde sarı-lacivertli kulübe yaptığı ziyarette, Fenerbahçe Müzesi’ni, stat içindeki Fenerium mağazasını, saha içini, FB TV’yi ve Radyo Fenerbahçe’yi gezdiği bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Semih Özsoy ile birlikte öğrencileri ağırlayan başkan Yıldırım’ın, gezinin bir bölümünde öğrencilere eşlik ettiği ifade edildi.

 

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu