FutbolGündemTransfer

Fenerbahçeli Dia; Beşiktaş’ı yenerek 3 puan almak istiyoruz

FBTV ‘ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe ‘nin Senegalli yıldızı Dia, Beşiktaş maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ve FİYAPI İnönü Stadı ‘ndan 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.

Sakatlığı hakkında FBTV ‘ye açıklamalarda bulunan Dia, “Küçük bir zorlama dışında kendimi gayet iyi hissediyorum. Şu ana kadarki dönemde, tedavi sürecim de gayet iyi geçti. Sağlık ekibimize de danışarak takımla birlikte çalışmalara başlamak istiyorum” dedi.  Beşiktaş maçına da değinen Dia şöyle devam etti; Pazar günü FİYAPI İnönü Stadı ‘ndaki maç için konsantre olmaya, tek hedefimiz olan galibiyet ve zafer için çalışmaya devam ediyoruz.

Beşiktaş, topla oynamayı seven, iyi bir antrenörü olan, Guti gibi Quaresma gibi dünyaca ünlü oyuncuları olan bir ekip. İyi transferler yaptılar. Onlara karşı da elimizden geleni yapacağız. Tek hedef, tabii ki galibiyet ve 3 puan. Pazar günü neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Senegalli oyuncu sözlerini, “İlk yarı itibariyle takım içinde yeni gelenlerin adaptasyonu ile ilgili bazı sıkıntılar oldu. Bu konuda aşamalar kaydedilmesi gerekiyordu. Devre arasında bunları hallettik. Zamanla sorunları aştık ve sezonun 2. yarısı itibariyle tam anlamıyla bir takım olduk. Hocamızın da dediği gibi takım ruhunu yakalayarak çıkışa geçtik ve şu an için her şey çok iyi gidiyor” diyerek tamamladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu