FutbolGündem

Fenerbahçe’de Holmen kadroda, Baroni kadro dışı!..

Fenerbahçe’de Holmen kadroda, Cristian Baroni kadroya alınmadı!.. Lider Fenerbahçe Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlarken Ersun Yanal maç kadrosunu oluşturucu. Tecrübeli çalıştırıcı, son maçlarda performasından memnun kalmadığı Cristian’ın yerine uzun süredir kadroya giremeyen Samuel Holmen’i dahil etti…

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Ntvspor’un haberine göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların, iki ayrı grup halinde top kapma ve pas çalışmasının ardından çabukluk ve bireysel çalışmalar yaptığı bildirildi.

Sarı-lacivertli takımda dünkü antrenmanda ayağı burkulduğu için çalışmayı tedbir amacıyla yarıda bırakan Mehmet Topal’ın, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı belirtildi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Alper Potuk’un koşulara başladığı, Emenike’nin de tedavisine devam edildiği duyuruldu.

Fenerbahçe’de Cristian Baroni ve Michal Kadlec ile sakatlıkları bulunan Emenike ve Alper Potuk maçın kadrosuna alınmadı. Sarı-lacivertli takımın 18 kişilik Eskişehirspor maçı kadrosu şöyle:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo.

Fenerbahçe kafilesi saat 18.10’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Eskişehir’e hareket edecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu