FutbolGündem

Fenerbahçe’de İlhan Ekşioğlu krizi

Fenerbahçe Yönetimi’nin bugünkü toplantısına başkan Aziz Yıldırım’ın da katılması bekleniyor. Toplantıya çağrılan İlhan Ekşioğlu ise gelmeyeceğini bildirdi.

Fenerbahçe’de beklenen gün geldi çattı. 3 Temmuz’da başlatılan şike operasyonu kapsamında Metris Cezaevi’ne konulan başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu uzun süredir yönetim kurulu toplantılarına katılamıyorlardı.

Şekip Mosturoğlu’nun ardından tüm camianın beklediği tahliye kararının mahkemeden çıkması sonrasında uzun süren cezaevi şokunun üzerlerinde yarattığı psikolojik baskıyı atmak için başkan Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu aileleriyle birlikte tatile çıktılar. HTSpor’un haberine göre, geçen süre sonrasında Yıldırım, Ekşioğlu ve Mosturoğlu’nun yönetim kurulu toplantılarına katılma vakti geldi. Bunun için geçtiğimiz günlerde çağrılar yapıldı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın son anda büyük bir aksilik çıkmazsa bugün saat 18.00’de başlayacak yönetim kurulu toplantısına katılması bekleniyor. Ancak Yıldırım’ın toplantıda sadece oturacağı ve hiçbir şeye karışmayacağı öğrenildi. Ancak burada tüm gözler İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu’nda olacak. Davanın özellikle son dönemlerinde bu ikilinin başkan Aziz Yıldırım ile aralarına kara kedi girmişti.

Nitekim kendisine çağrı yapılmasına rağmen İlhan Ekşioğlu, ailesiyle birlikte Yunan adalarındaki tatilini sürdüreceğini ve yönetim kurulu toplantısına katılmayacağını bildirdi. Şekip Mosturoğlu ise Ekşioğlu’nun aksine bugünkü toplantıya katılacağını bildirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu