FutbolGündem

Fenerbahçe’de Meireles ve Mert korkuttu!..

Fenerbahçe’de Meireles ve Mert korkuttu!.. Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de, sol arka alt adelesinde sertleşme olan Mert Günok ile sağ ayağında ağırılar hisseden Raul Meireles tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı…

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarı hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü. Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi’nde kamp yapan sarı lacivertliler, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı sabah antrenmanıyla hazırlıklarına devam etti. Ntvspor’un haberine göre, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan sarı-lacivertli futbolcuların daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi.

Çalışmalarını 3 grup halinde sürdüren futbolculardan ilk grubu kanat organizasyonları üzerinde dururken, diğer ikinci grup frikik çalışması yaptı. Emre Belözoğlu’nun da aralarında yer aldığı A2 takımı oyuncularından oluşan 3. grup ise dar alanda minyatür kale maç yaptı. Dünkü antrenmanda takımdan ayrı çalışan Selçuk Şahin antrenmanda yer alırken, Bekir İrtegün ile Salih Uçan’ın ise tedavisine devam edildi.

Sol arka alt adelesinde sertleşme olan Mert Günok ile sağ ayağında ağırılar hisseden Raul Meireles tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında bu akşam saat 20.00’de Antalya Mardan Stadı’nda, Tayfun Korkut’un çalıştırdığı Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover 96 ile karşılaşacak.

Öte yandan sarı-lacivertlilerin antrenmanını izleyen Singapur 1. Lig ekiplerinden Courts Young Lions takımın oyuncuları, çalışma sonrasında Fenerbahçeli futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu