FutbolGündemTransfer

Fenerbahçe, Beşiktaş’a çalımı attı; Salih Uçan’ı renklerine bağladı

Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor’un genç futbolcusunu renklerine bağladı. Sarı-lacivertli kulüp Bucaspor’la 1.4 milyon euro ve Kayserispor’da kiralık olarak oynayan Okan Alkan karşılığında el sıkıştı.

Yeni sezon transfer çalışmalarına erken start veren F.Bahçe büyüklerin gözdesi haline gelen Bucaspor’un 18 yaşındaki genç yeteneğini renklerine bağladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın ısrarla istediği genç orta saha oyuncusu için Beşiktaşla kıyasıya bir yarış içine giren sarı- lacivertliler genç orta saha oyuncusu için kulübü Bucaspor’la 1.4 milyon euro ve Kayserispor’da kiralık olarak oynayan Okan Alkan karşılığında el sıkıştı.

Oyun sitilinin yanı sıra saç stili ile de F.Bahçeli Cristian Baroni’ye benzeyen Salih Uçan’ın U19 Milli Takım kampında bulunduğu için resmi işlemlerin önümüzdeki hafta sona ereceği öğrenildi. Sporx.com’un haberine göre, 2008 yılında Marmaris Belediyespor’dan Bucaspor alt yapısına alınan ve 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Salih Uçan’ın mukavelesi bu sezon gösterdiği başarılı performans sonrası 2015 yılına kadar uzatılmıştı.

Salih Uçan bu sezon Bucaspor’da 25 maçta forma giyerken 1 gole imza attı.

GÖRÜŞMELER BORSAYA BİLDİRİLDİ

Öte yandan Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig ekibi Bucaspor’un genç futbolcusu Salih Uçan ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

İşte F.Bahçe’nin KAP’a yaptığı açıklama;

Bucaspor Kulübü ile profesyonel futbolcu Salih Uçan’ın transferi için görüşmelere başlanmıştır. Bu arada genç futbolcu Salih Uçan, mikro blog sitesi twitter’dan yaptığı açıklamada, transferde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu