GündemTransfer

Fenerbahçe’den genç Semih’e 3 yıllık imza!..

Fenerbahçe’den genç Semih’e 3 yıllık imza!.. Fenerbahçe’de geleceği konusunda spekülasyonlar yapılan Semih Ergül, kulüpte kalarak 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı…

Fenerbahçe’nin bu sezon A2 takımında parlayan genç yıldızı Semih Ergül, kulübüyle olan sözleşmesini uzattı. Semih Ergül kendi twitter adresinden yaptığı açıklama ve paylaştığı fotoğrafta Fenerbahçe ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladığı duyuruldu. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Semih, bu sezon A2 takımında 28 maça çıkarken, 20 gol kaydetti ve teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne girdi.

YANAL, SIK SIK DENEDİ

Kadrosunda hali hazırda yerli forvet oyuncusu bulunmayan ve teknik direktör Ersun Yanal’ın yerli forvet transferi tercihlerini değelendirmeme sebebi olan genç oyuncu, deneyimli teknik adam tarafından yakından takip ediliyor. Semih Ergül, sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda Antalya’da gerçekleştirilen hazırlık kampına dahil edilmişti.

19 yaşındaki Ergül, Antalya kampının yanı sıra zaman zaman Fenerbahçe A takımının Spor Toto Süper Lig maçları kapsamında gerçekleştirdiği idmanlarda da kendisine yer buldu. Semih, Ersun Yanal’ın altyapıda en fazla üzerine düştüğü oyuncu olarak biliniyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu