FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike DosyalarıVideo

Kanaltürk TV’de olay; Fenerbahçeli Emre, AKP Milletvekili Göktaş ile tartıştı

Kanalturk TV’de yayınlanan Çok Farklı programında olay!.. Reha Muhtar’ın moderatörlüğünü yaptığı Gökmen Özdemir, Ercan Saatçi, Kaya Çilingiroğlu ve Serdar Bali’nin yorumcu olarak katıldığı “Çok Farklı” programında dün gece eşine ender rastlanan bir olay yaşandı.

Programa canlı bağlanan AKP Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın iddiaları ortalığı karıştıracak cinstendi. Göktaş, Trabzonspor’un hakkının yendiğini savunarak Emre Belözoğlu’yla ilgili çok ciddi bir ithamda bulundu. Kemalettin Göktaş’ın edindiği bilgiye göre Emre Belözoğlu, Ankaragücü’nde forma giyen bazı futbolcuları “Sizi Fenerbahçe’ye aldıracağım, oynamayın” demişti. Kemalettin Göktaş’ın bu iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan Emre Belözoğlu çok sertti.

Aziz Yıldırım’dan izinsiz yayına bağlandığı için özür dileyen Emre Belözoğlu, “Bunları duymaktan utandım. Ben bu ülkenin Milli Takımı’nın kaptanlığını yaptım. Milletvekili de olsa karşımdaki kişinin sözlerine saygı duymuyorum. Yaşça benden büyük ama benim nikahımda şahitlik yapan Recep Tayyip Erdoğan’dan keşke biraz feyz alsaydı” dedi. Emre Belözoğlu bu sert sözlerden sonra telefonu kapattı. Yorumculardan Ercan Saatçi, “Milletvekili kızardı tabi” dedi.

Emre Belözoğlu Video 1

[media id=75 width=610 height=340]

 

Emre Belözoğlu Video 2

[media id=76 width=610 height=340]
Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu