FutbolGündem

Emre Belözoğlu: Beşiktaş derbisi talihsiz bir maçtı!..

Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 5 haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtirken, “Beşiktaş maçı talihsiz bir maçtı” dedi.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımın performansını değerlendiren Emre, “5 haftalık periyotta istediğimiz sonuçları alamadık. Beşiktaş maçı talihsiz bir maçtı. Rakibimizin maçtan sonra ne kadar sevindiğini bizim de ne kadar üzüldüğümüzü göz önüne alırsak ben iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. İlk 60 dakikada verdiğimiz mücadele oldukça önemliydi.

Kasımpaşa maçı da bizim için çok önemli. Zorlu bir dönemin ardından bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Galatasaray maçına kadar hedefimiz 9 puan. Hocamızla da böyle konuştuk. İyi hazırlanıp iyi konsantre olup Kasımpaşa’yı yenecek ve ligi forse edebilecek güçte bir takımız. Önemli olan da bu potansiyeli ortaya çıkarmak. Bu potansiyelin ortaya çıkması için de 2-3 maç arka arkaya kazanmamız gerekiyor. Kasımpaşa maçı bu maçların ilki olacak” şeklinde konuştu.

Beşiktaş maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıktığını ifade eden Emre, “Beşiktaş maçının 3. dakikasında arka adaleye bağlı olan tendon kısmında çok şiddetli bir ağrı hissettim ve 45 dakika bu ağrıyla oynadım ki ağrı her an daha da yoğunlaşıyordu. Neticesinde devre arasında hocamla ve doktorumuzla görüştük ve gelecekteki maçları riske etmemek adına çıkmamın daha uygun olduğu görüldü” dedi.

Tedavisinin devam ettiğini belirten oyuncu, “Pazartesi Kasımpaşa maçın oynamam için gerek sağlık ekibimiz gerek doktorumuz gerek ben elimizden geleni yapıyoruz. Tedaviye de iyi reaksiyon verdim. Düz koşuda ağrılarım yok denecek kadar az. Arka adale çok sinsi bir adale grubudur. Biraz daha tedbirli çalışmam gerekiyor. Umarım Kasımpaşa karşısında forma giyerim. Bu dönemde en büyük dileğim her futbolcu arkadaşım gibi takımıma dışarıdan değil de oynayarak destek vermek” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu