FutbolGündem

Fenerbahçe eski asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp’ten, Aziz Yıldırım’a şok suçlama!

Fenerbahçe eski asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, polisteki ifadesinde Aziz Yıldırım’ın kulübün bazı yatırımlarının hesaplarını gizlediğini, askerliğiyle ilgili iddialar nedeniyle Fransa’ya gidip kalça çıkığı varmış gibi ameliyat edilmek için uğraştığını ileri sürüyor.

Sarı-Lacivertliler’in eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, bir dönem birlikte çalıştığı Aziz Yıldırım ile ilgili şok iddialarda bulundu.

Habertürk Gazetesi’nin haberine göre, Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde “Bilgi Sahibi” sıfatıyla ifadesine başvurulan Kutlualp’in polise anlattıkları tutanaklara şöyle geçti: “2002-2005 yılları arasında birlikte çalıştık. Ben ve bir takım yönetici arkadaşlarım lüzumsuz yatırımlar yapıldığını düşündüğümüz konularda -Topuk Yaylası ve Gölbaşı tesisleri gibi- hesapları incelemek istediğimizde bu mümkün olmuyordu. Kuruş para çıkmayacak dediği Gölbaşı için 15 milyon TL harcandı.”

‘UĞUR DÜNDAR’A ANLATTIM’

2006’da bir restoran açılışına gittim. Uğur Dündar, Şadan Kalkavan, emekli Amiral Atilla Kıyat, Şansal Büyüka, Acun Ilıcalı gibi tanınmış simalar vardı. Sohbet ederken Şadan Kalkavan’a ‘Bazı gazetecilerden Aziz Yıldırım’ın sağ bacağı 6,5 cm kısa diye çürük raporu aldığını duydum, araştıralım’ dedim. Bak Uğur (Dündar) burada söyleyelim’ dedi.

Ben Dündar’a anlattım. 1 ay sonra Erman Toroğlu aradı. Bahsettiğim konunun doğru olduğunu ve Dündar’ın belgeyi aldığını ve gazeteye basacağını söyledi. 2 gün sonra Hürriyet’te Aziz Yıldırım istifa ediyor’ haberi çıktı. Sonra Yıldırım ‘ilkokul diplomamdan askerliğime kadar araştırılıyor’ diye istifa etti. 1 saat içinde yurt dışına çıktı ve Fransa’nın Nice kentine gitti.

‘BÜYÜKANIT REFERANSIYLA GATA’YA’

Yıldırım’ın yanında bulunan ve aynı zamanda kulüp doktoru olan Ethem Kavukçu, Yıldırım’ın bazı doktorları dolaşarak, bacağının gerçekte bir kalça çıkığı varmış da ameliyat edilmiş hale getirilmesi için araştırmalar yaptığını söyledi. Fakat Avrupa’da doktorları buna yanaşmamış. Birkaç ay sonra Yıldırım beni aradı ve ‘Benim çürük raporum var ama sağlam rapor, herhangi bir sorunum yok’ dedi.

Daha sonra da GATA’ya giderek Yaşar Büyükanıt’ın referansıyla kalbine stent takıldı. Uğur Dündar da haberi yapmadı, Aziz ile gayet samimi oldu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu