FutbolGündem

Fenerbahçe ‘li Gökhan Gönül takımla birlikte çalışmalara başladı

Fenerbahçe, Bucaspor maçının hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri ’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Omzundan sakatlanan ve son 2 antrenmana çıkamayan Gökhan Gönül, bugün yapılan antrenmana özel bandajla çıktı ve takımla yapılan tüm çalışmalarda yer aldı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Fenerbahçe ‘li futbolcular, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasının ardından geniş alanda çift kale maç yaptı.

Sağ kasığında zorlama bulunan Özer Hurmacı, darbeye bağlı ödemi nedeniyle ağrıları bulunan Issiar Dia ve sağ ön üst adalesinde zorlama bulunan Mert Günok, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, sağ arka adalesinde zorlama bulunan Daniel Güiza ile sakatlığı süren Mamadou Niang, sahada yaptıkları koşunun ardından tesislerde tedavi gördü.

Boğaz enfeksiyonu geçiren Volkan Demirel bugün de antrenmana çıkmazken, hafif ateşi bulunan milli kalecinin yapılan ilaç tedavisine devam ettiği bildirildi. Sağ kasığında zorlama bulunan Okan Alkan da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Fenerbahçe, yarın saat 11.00’da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu