FutbolGündem

Fenerbahçe Kulübü’nden çok sert açıklama!..

Fenerbahçe Kulübü’nden sert açıklama!..  Fenerbahçe Yönetimi, son günlerde gündeme gelen olaylarla ilgili sert bir açıklama yaptı. Sarı – lacivertli kulüp, “UEFA’nın alacağı, hukuka aykırı her kararın yegane sorumlusu TFF olacaktır” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü, son günlerde gündeme gelen olaylarla ilgili sert bir açıklama yaptı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, sarı -lacivertli kulüp, “UEFA’nın alacağı, hukuka aykırı her kararın yegane sorumlusu TFF olacaktır” ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMANIN TAM METNİ

Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulunda yaşanan gelişmeler kulübümüz tarafından ibretle ve dikkatle takip edilmiş ve gelinen mevcut durum üzerine bu açıklamayı yapmak zorunluluğu doğmuştur.

Kamuoyu tarafından bilindiği üzere Fenerbahçe’nin gündemi; hadsiz, sorumsuz ve en önemlisi temsil ettikleri çevrelerce dahi utanılarak takip edilen açıklamalara muhatap olamayacak ölçüde önem ve yoğunluğa sahiptir.

Ancak anlaşılan o dur ki Fenerbahçe’nin bu meşguliyeti, bazı savaş yağmacılarını harekete geçirerek durumdan vazife çıkarmalarına ve tarihi fırsatçılık sergilemelerine zemin hazırlamaktadır.

Öncelikle belirtelim ki Fenerbahçe Kulübü’nün hiçbir kişi ve kurum tarafından korunmaya ve savunulmaya ihtiyacı yoktur. Aslolan ve korunması gereken TFF’nin ta kendisidir.

Kendi Kurum ve kurul kararlarının dahi arkasında duramayıp bu konuda UEFA’ dan randevu dahi alamayan ve Türkiye Futbol Federasyonu’nu UEFA nezdinde “Bir Hiç” konumuna getirenlerin, Fenerbahçe adına konuşması ve Fenerbahçe adına katkı sağlamasının beklendiği iddiası ise spekülasyondan başka bir şey değildir.

Ancak düşündürücü olan adında Türkiye ibaresi taşıyan bir kurumun başında bulunanların, 3. Sınıf mafya tavrıyla yüzlerine karşı yapılan hakaretlerden korkarak; temsil ettikleri kulüpleri ve camiaları anında terk edecek karakterde olduklarına kamuoyunun tanıklık etmek zorunda kaldığıdır.

Kaldı ki başkanımızın ve kulübümüzün talimatlarda yapılan suni madde değişiklikleri ve altyapısız ikili ilişkilerle bu sürecin yönetilmesine karşı net tavrı tüm kamuoyunun malumudur. Bununla birlikte unutulmamalı ve peşinen bilinmelidir ki, UEFA’nın ülke içi lobi ve çıkar ilişkilerinin gölgesinde alacağı her türlü hukuka aykırı kararın yegane sorumlusu TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU olacaktır.

Bununla birlikte kendi kulüp ve camiaları için sadece Fenerbahçe’ye ve etrafındaki herkese galiz ve yakışıksız hakaret etmekten başka bir şey yapamayanların aczi ortadadır. Her platformda sınırlı kelime hazineleriyle ezberlenmiş aynı konuşma ve açıklamaları yapmak durumunda kalan ve kendi camialarınca dahi utanca neden olan bu cehalet timsallerinin suç içeren ifadelerinin muhatabı ise Fenerbahçe Kulübü değil adli makamlardır.

Ve önemle bilinmesi gereken husus, Fenerbahçe Başkanı ile sorunu olanların Fenerbahçe camiası ile de sorunu olacağı gerçeğidir.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu