FutbolGündem

Fenerbahçeli Emre’den küfür savunması!..

Fenerbahçeli Emre’den küfür savunması!.. Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Kasımpaşa Kulübü’nün Sportif Direktörü Oğuz Erkan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Deneyimli oyuncu mahkemede “Üzerinden zaman geçti. Küfür ettiğimi hatırlamıyorum” dedi…

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Kasımpaşa Spor Kulübü’nün Sportif Direktörü Oğuz Erkan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Deneyimli oyuncu mahkemede “Üzerinden zaman geçti. Küfür ettiğimi hatırlamıyorum” dedi. Ntvspor’un haberine göre, Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan’a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen Emre Belözoğlu iddiaları reddetti.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçın da gündeme geldiği duruşmada Emre Belözoğlu “Kendisini ilk kez bu maçta gördüm. Küfrettiğim iddia edilen maçta ise görmedim” dedi.

Tanık olarak dinlenen Şota Arveladze ise “Maç esnasında bir faul oldu. Hakem oyunu durdurunca Emre topa sinirle vurdu biz de sevindik. Çünkü Emre’nin bir sarı kartı vardı, kırmızı kart görmesi gerekirdi. Oğuz Erkan sarı kart alması gerekiyor diye hakeme koştu. Emre de Oğuz’a küfretti” diye konuştu.

Mahkeme avukatların esasa ilişkin savunma yapmaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu