FutbolGündem

Fenerbahçe’nin yeni transferi Alves İstanbul’da!..

Fenerbahçe’nin yeni transferi Alves İstanbul’da!.. Fener-bahçe’nin yeni transferi Bruno Alves İstanbul’a geldi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye büyük başarılar kazanmak için geldiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Bruno Alves İstanbul’a geldi. Ntvspor’un haberine göre, Portekizli oyuncu Cenevre üzerinden İstanbul’a gelirken, alandan çıktıktan sonra sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Bruno Alves’i alanda az sayıda taraftar coşku ile karşıladı.

Alves alanda yaptığı ilk açıklamada şöyle konuştu; Büyük başarılara ulaşmayı hedefliyorum. Böyle büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Buraya gelmek için kendim karar verdim. Bundan dolayı da onur ve gurur duyuyorum. Takımı çok iyi tanıyorum, geçen seneki Avrupa maçlarını ve gösterdiği başarıyı takip ettim. İyi bir performans sergilediler.

Takım arkadaşlarım çok kaliteli, hepsi üst düzey oyuncular. Meireles yakın arkadaşım. Benfica maçını da geçip finale çıkmalarını isterdim. Meireles bana hedeflerin büyük olduğundan bahsetti.  Uyum konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Tek hedefim Fenerbahçe’ye katkı sağlamak , büyük başarılar sağlamak için buradayım.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu