FutbolGündem

Fenerbahçe taraftarından ‘Aziz Yıldırım’ın haberi yok’ diyen yönetime tepkiler sürüyor

Fenerbahçe taraftarından yönetime büyük tepki. “CAS’daki davanın çekilmesinden Aziz Yıldırım’ın haberi yok” diye açıklama yapan Fenerbahçe Yönetimi’ne taraftardan tepki geldi. Sarı-lacivertli taraftarlar antu.com. forumlarında tepkilerini dile getiriyorlar.

Fenerbahçe Yönetimi kendi taraftarını bile inandıramadı… İşte; kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarların antu.com’daki forumlardan bazıları; İsteyenler antu.com’a girip diğer forumları da okuyabilir!..

-ONUR MESELEMİZ´den vazgeçmeyi SİNDİREMİYORUM ! hangi taviz hangi uzlaşma ŞEREFİMİZDEN daha değerli ?

-“Bu ne biçim açıklama. Yoksa Aziz Yıldırım’ın kulüp üzerindeki hakimiyeti bitti mi?”,

-CAS davasından vazgeçmeyi bir türlü sindiremiyorum Fenerbahçeliliğime‚vazgeçen yönetime kendimce kızıyorum hatta. Madem vazgeçecektiniz neden o kadar büyük konuşup ” onur meselemiz” diyorsunuz arkadaş? Ne için hangi taviz için olursa olsun bu söz ağızdan çıktıktan sonra bu davadan vazgeçilmemeliydi diye düşünüyorum.
40 değil isterlerse 100 milyon euro verip zararımızı karşılayacak olsalar yine de vazgeçmezdim.

BENİM AÇIMDAN TARAFSIZ KURUMLARA AKLANMAK ; TARAFLARLA ANLAŞARAK UZLAŞMAKTAN DAHA DEĞERLİYDİ !

-seneye avrupa´ya gidiyoruz‚maddi kaybımız telafi edilecek‚etik raporunda temiz çıkacağız‚aziz başkan´ı verecekler ama karşılığında da davayı çekeceksiniz deseler ;

-Hala tek bir resmi açıklama yapılmaması da cabası bu işin…Geçen gün bir konu açmıştım çakallara gün doğdu diye… Sağda solda yine it üreyip kervan yürütmeye çalışıyor.Yönetim sustukça da üzerimize gelip vurmaya çalışacaklar ki yapıyorlar da zaten bunu.

-Başkanın‚ İlhan Ekşioğlu´nun ve Tamer Yelkovan´ın bir an önce özgürlüğüne kavuşması dışında hiçbir koşulda böyle bir taviz vermeyi ben de kesinlikle kabul etmiyorum. Eğer haftaya başkan ve yöneticilerimiz özgürlüklerine kavuşmadıkları takdirde bu davanın geri çekilmesi kararına imza atanları Fenerbahçe´ye ve davasına ihanet etmiş kabul edeceğim.

-Davadan feragat etmemiz bizim onurumuzdan‚ kumpası kuranların onursuzluğundan bir şey kaybettirmez. bu davadan vazgeçmeyiz “onur meselemiz” dedikten sonra dünyaları verseler vazgeçilmez !

-burada koca camia var taraftarlar var ben varım sen varsın başka renktaşlar var 1 yıldır içimize attıklarımız var üzüntülerimiz var dik duruşumuz var… hangi taviz bunlara değer? ben başkalarının onursuzluğunu savunmuyorum zaten eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek ama ne olursa olsun bu davadan vazgeçmemeliydik diyorum…

-kim ne derse desin sinmiyor renktaş içime… Futbol taraftarlığı başlıbaşına duygusallıktır zaten.

-Süreç hiç iyi yönetilmiyor. Ne anlaşma öncesi zemin hazırlandı‚ ne de sonrasında açıklama yapıldı. Borsaya bildirim zorunluluğu olmasa haberimiz olacak mıydı‚ ondan bile emin değiliz.

-renktaş biz bu davayı açmışsak en başında demek ki korkacak çekinecek kaçacak birşeyimiz yok demektir..ve mahkeme sonucunda zaten yine karar lehimize çıksa bu verdikleri tavizleri kanun yoluyla hukuk yoluyla elde edecektik.

-100 değil 40 alırdık belki yada başka ne taviz verildi verilmedi bilmem ama zaten aklandıktan sonra uluslararası bir mahmekede bunları yine elde edecektik…cas davasını kazansak uefa bizi avrupa kupalarına almayacak mıydı? ligden mi düşüreceklerdi kazansaydık?

-“Bu iş sinir bozucu bir hal almaya başladı”
-“İyi de aga Aziz Yıldırım hala bu kulübün başkanı değil mi?Böyle önemli bir davayı ona sormadan nasıl geri çekiyorsun?–Nerden baksan tutarsızlık..”
-“çok anlamsız bir açıklama”
-“sakin olun. siz inanıyormusunuz başkanın haberi olmayacak; yönetim tabiki diyemez başkan bize çektirdi; mayıs -duruşmada serbes bırakılacak kamuoyu gereksiz bir baskı yapmasın diye yayınlanmış bir bildiri.
-kimse şunu demesin istiyorlar aziz yıldırım pazarlıkla çıktı. rahat olun en mantıklı açıklama buydu”

-“umarım ‚ başkanın direktifi ve dahli yoktur açıklaması ‚ başkanın bilgisi dahilinde stratejik bir hamledir . yoksa işler iyice karışabilir … başkanın haberi dahli ‚ direktifi olmadan cas davasından çekilmek ne demek ?”
-“Planli bir aciklama !!! Tabiiki baskan istedi emretti !!! Baskandan habersiz sinek ucmaz Bu davada!”
-“renkdaşlar başkandan habersiz ona sorulmadan bu kararın alınması mümkün olamaz. burada yönetimin bir yol haritası ve taktiği var ve adım adım ona göre hareket ediyorlar sakin olalım.”

-“Ben Başkan ın dahli olmadığına inanmıyorum‚ kesinlikle bilgisi vardır‚ ama açıklamıyorlar sanki ortada bir satranç oynanıyor. Biraz sabredelim…”
-“Kimse kusura bakmasında bana biraz ali cengiz oyunu gibi geldi.Biz bir iş yaptık başkan dahilinde ama iyimi kötümü bilmiyoruz eğer kötü olursa Başkan´a laf gelmesin biz istifa ederiz iyi olursada bir şey olmaz gibi..”
-“Beklenen açıklama geldi‚ kulüp çaycısı Muharrem Kadı :” CAS´ daki davayı ben çektim.” Birileri bizle iyi kafa yapıyor ama umarım yönetim değildir”
-“başkanın dahli olmadığına asla inanmam”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu