FutbolGündemTransfer

Fenerbahçe’nin yeni transferi Sow: Dia ve Niang’ın transferimde büyük etkisi var!..

Fenerbahçe’nin yeni transferi Moussa Sow, Fenerbahçe’yi tercih etmesinde Dia ve Niang’ın tavsiyelerinin büyük etkisi olduğunu söyledi.

Türkiye’deki ilk röportajını NTV Spor’a veren Fenerbahçe’nin yeni transferi Moussa Sow, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün futbolcusu olmaktan dolay çok mutlu olduğunu ifade etti. Senegalli oyuncu Moussa Sow, “Öncelikle çok mutluyum ve çok büyük bir sevinç yaşıyorum. Büyük bir kulübün parçası olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Buraya geldim, imzamı attım. Artık Fenerbahçe’nin futbolcusuyum. Tek hedefim burada başarılı olmak” dedi.

“NIANG BENİM SAYGI DUYDUĞUM BİR OYUNCU”

Kendisinin Türkiye’ye gelmesinde Dia ve Niang’ın çok etkili olduğunu da söyleyen Sow, “Dia ve Niang, Türkiye ile ilgili bana çok güzel telkinlerde bulundular. Özellikle Niang benim çok saygı duyduğum bir oyuncu. Milli takımda da bana, ilk günden bu yana abilik yaptı. Bizim için yol gösterici oldu ve Senegal’de çok saygı duyduğumuz bir oyuncudur. Dia da bana her defasında mutlaka gelmemi söyledi. Sonuçta burdayız ve ben ikisine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“HAYALLERİME ULAŞACAĞIM”

Kariyerinde her zaman gelişme sağlamak için, çok çalıştığını da sözlerine ekleyen Moussa Sow, “Futbol hayatım boyunca çok önemli antrenörlerle çalıştım. Hepsi bana önemli bir gelişme payımın olduğundan bahsettiler. Çok daha iyi yerlere gelebileceğimi söylediler. Ben de onların direktifleri doğrultusunda çok çalıştım ve çabaladım. Geldiğim noktada da Fransa’da attığım gollerle anılıyorum. Benim en büyük hedefim, burada da gollerimi devam ettirmek. Performasımı daha da artırmak. Çünkü ben daha fazla gelişebileceğime inanıyorum. Bundan sonra daha fazla çalışıp, hayallerime ulaşacağım” diye konuştu.

“FENERBAHÇE’Yİ ASLA MAHÇUP ETMEK İSTEMİYORUM”

Kendisi için ödenen bonservis bedelinin yarattığı baskının da üzerinden rahatlıkla gelebileceğini belirten Senegalli golcü, “Üst seviyede futbol oynayan ve bu bonservis ücretleri ile transfer edilen oyuncular, kesinlikle belli bir baskı yaşar. Ben asla baskılarda çekinmiyorum, buna alışkınım. Benim tek hedefim var; bana güvenen ve bu yatırımı yapan Fenerbahçe’yi asla mahçup etmek istemiyorum. Benden çok büyük beklentilerin de olduğunu biliyorum. Umarım gollerimle buna karşılık veririm” dedi.

Türkiye’de oynanan sert ve mücadeleci futboldan da haberdar olduğunu dile getiren Sow, “Niang’la konuştuğumda bana Türkiye’deki futbolun sert olduğunu ve mücadele seviyesinin çok yüksek olduğundan bahsetti. ‘Türkiye’de elinden geleni yaparsan, formanın hakkını verirsen, kesinlikle karşılığını alırsın’ dedi. Benim zaten tek hedefim bu, bunun için burdayım” ifadelerini kullandı.

“HOCAMIZLA LİG TAKVİMİ İLE İLGİLİ KONUŞTUK”

Son olarak Aykut Kocaman’la ufak bir toplatı yaptıklarını söyleyen Sow, “Hocamızla konuştuk, çarşamba ya da perşembe günü burada olacak şekilde programımızı organize edeceğiz. Aykut Kocaman çok sakin ve ne istediğini bilen birisi. Konuşması çok düzgün. Ne istediğini bana çok net bir şekilde anlattı. Lig takvimi ile ilgili konuştuk” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu