FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Fenerbahçe, UEFA’dan Popescu’nun davadan çektirilmesini istedi

NationalTurk’ün haberine göre, UEFA Disiplin kurulu Türkiye hakkındaki şike kararını vermek için 24 Mayıs’ta toplanıyor.

NationalTurk’ün haberine göre, şike konusunda karar vermek için 24 Mayıs’ta toplanacak kurulda yer alan Galatasaray’ın eski futbolcusu Popescu’nun Galatasaraylı olduğunu ve aleyhlerinde çalıştığını UEFA’ya ileten Fenerbahçe yönetimi, Rumen efsanenin davadan çektirilmesini istedi.

Türkiye’deki şike iddialarıyla ilgili kararını 31 Mayıs’ta açıklaması beklenen UEFA’nın 24 Mayıs’ta gerçekleştireceği Disiplin Kurulu toplantısında eski Galatasaraylı Georghe Popescu da oy kullanacak. Star gazetesinin haberine göre Popescu, Galatasaray’ın ceza almama umudunu arttırırken, “Cim Bom da Avrupa’ya katılmasın” düşüncesine sahip olan Fenerli yöneticileri ise tedirgin etti.

UEFA’da çok sevilen ve güven duyulan Popescu’nun Galatasaray ile görüştüğü ancak dava süreci ile ilgili net bilgiler vermediği öğrenildi. Popescu’nun Türkiye’deki çevresi sayesinde şike sürecini bütün gerçekliği ile öğrenip kurul üyelerine rapor ettiği ifade edildi. Fenerli yöneticiler ise Popescu’nun durumunu UEFA’ya bildirip, kendisinin davadan el çektirilmesini istedi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu