FutbolGündem

Fenerbahçe ve Galatasaray’dan dev imza!..

Fenerbahçe ve Galatasaray’dan dev imza!.. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray özel bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. İsviçre’nin önde gelen saat firması iki kulüp için 100’er adet özel saatler üretecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray, dünyanın en prestijli saat markalarından Hublot ile özel bir anlaşmaya imza attılar. Ntvspor’un haberine göre, Pelé, Mourinho, Maradona, gibi isimlerin yanısıra Bayern Munich, Paris Saint-Germain, Juventus gibi dev kulüplerle de çalışan firma 2014 FIFA Dünya Kupası’na da özel saatler üretmişti. Fenerbahçe ve Galatasaray ile işbirliğine giden İsviçreli marka ezeli rakipler için özel tasarlanan 100’er adet saati görücüye çıkardı.

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aclan Acar, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yanı sıra Beşiktaş ile de sözleşme imzalanacağını duyurdu. Tanıtım toplantıları yapılan özel saatlerin bazıları açık arttırma yoluyla taraftarlara sunulacak.

Hublot Türkiye Satış Müdürü David Camba, Türkiye’de olmaktan Galatasaray ve Fenerbahçe gibi iki büyük kulüp için bu özel saatleri üretmekten gurur duyduklarını söyledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu