FutbolGündem

Fenerbahçe Yönetimi’nden TFF’ye çıkarma!..

Fenerbahçe Yönetimi’nden TFF’ye çıkarma!.. Federasyon, Fenerbahçe görüşmesi bugün gerçekleşiyor. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, son dönemde yaşananlarla ilgili rahatsızlıklarını; Yıldırım Demirören ve ekibine anlatacak…

Federasyon, Fenerbahçe görüşmesi bugün gerçekleşiyor. Sarı – lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Mahmut Uslu, Deniz Tolga Aytöre ve Ömer Temelli bugün saat 17.00’de Türkiye Futbol Federasyonu’na gidecek. Ntvspor’un haberine göre, son dönemde Fenerbahçe maçlarında verilen hakem kararlarını konuşmak için federasyon başkanı Yıldırım Demirören’den bir randevu alan Aziz Yıldırım, bu kararlardan duydukları rahatsızlıkları dile getirecek.

Hatalı buldukları hakem kararlarını bir dosyada toplayan Fenerbahçe Yönetimi, bu pozisyonları tek tek ortaya koyacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın karşılaşmalardaki tartışılan hakem kararlarının dışında, Kulüpler Birliği’ndeki işleyiş sıkıntısı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu’na dair şikayetlerini de Türkiye Futbol Federasyonu’na aktaracak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu