FutbolGündem

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu; Aykut Kocaman’la sorunum yok

Fenerbahçe’de iki haftadır forma giyemeyen Emre Belözoğlu kendisi hakkında merak edilen soruları cevaplarken, Aykut Kocaman ile hiç bir sorununun olmadığını söyledi.

Bu süre içerisinde hakkında çok şeyin yazılıp çizildiğini, Arda’nın forma giydiği Atletico Madrid kulübüne bile transfer olacağı söylenen Emre Belözoğlu, samanyoluhaber.com’dan Mehmet Şentürk’ün sorularını cevapladı.

Yaptığı açıklamaların hakkındaki tartışmalara son noktayı koymasını umut ettiğini belirten Emre, ‘Aykut Kocaman’la aranızda sorun var mı?’ şeklindeki soruya açık ve net cevap verdi. Aykut hoca ile aralarında kamuoyunda yansıtıldığı gibi hiçbir sorun olmadığını belirten Emre, “İki haftadır forma giyemiyorum bu doğru, ancak hocamla aramda bir sorun yok, varsa da demek ki ben bilmiyorum, bu tamamen hocamızın tercihi. Ben de takımdaki her futbolcu gibi görev verilirse elimden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmaya hazırım” dedi.

GALATASARAY KADAR ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR”

Fenerbahçe’nin ligdeki durumunu ve şampiyonluk şansının sorulması üzerine ise yıldız futbolcu şu cevabı verdi; Şu anda ben dahil herkes tamamen Play – Off maçlarına konsantre olmuş durumdayız, ligdeki son maçımız Medical Park Antalyaspor’la. Bu maçı da kazanıp daha fazla avantaj kaybetmeden Play – Off’a girmek istiyoruz. Galatasaray’la aramızdaki fark o kadar büyük değil. Bizim de en az onlar kadar şampiyonluk şansımız var.

“FENERBAHÇE’DEN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM”

Emre Belözoğlu hakkındaki transfer dedikodularına da açıklık getirdi. Emre Belözoğlu, Mayıs ayının 14’üne kadar takımıyla mukavelesinin devam ettiğine vurgu yaparak, şunları söyledi; Geçen süre içerisinde başka bir takıma gitmek gibi bir düşüncem olmadı. Şu anda takımımın şampiyon olması ve Türkiye Kupası’nı almasından başka bir düşüncem yok. Maçlar bittikten sonra da masaya oturur yönetimle konuşuruz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu