DünyaGündem

FIFA Başkanı Blatter’den sakat numarası yapan futbolculara tepki!..

FIFA Başkanı Blatter’den sakat numarası yapan futbolculara tepki!.. FIFA Başkanı Sepp Blatter, sakat numarası yapan futbolculara tepki gösterdi. Blatter, karşılaşma esnasında zaman geçirmek için sakat rolü yapan yapan futbolcular ile ilgili ilginç bir istek dile getirdi…

FIFA Başkanı Sepp Blatter, sakat numarası yapan futbolculara tepki gösterdi. FIFA Başkanı, rol yapan oyuncuların bir süre kenarda bekletilmesini istiyor. Ntvspor’un haberine göre, Blatter, “FIFA Weekly” dergisindeki makalesine; “Amatör oyunları bırakın” başlığını attı. FIFA Başkanı, hakemlere, kendilerini kandırmaya yönelik hareketlere karşı daha katı bir tutum takınmaları çağrısında bulundu.

Blatter’in gündeminde, penaltı kazanmak için ceza sahası içinde kendilerini yere atanlar kadar, sakatlık rolü yapan oyuncular da vardı.
FIFA Başkanı; “Sözde yarı ölü bir futbolcunun, sahayı terk eder etmez hayata geri dönmesini son derece sinir bozucu buluyorum” ifadesini kullandı.

Blatter, sakatlık rolü yapan oyuncuların bir süre saha kenarında bekletilmesi çağrısında da bulundu. FIFA Başkanı “süre cezası” uygulanması halinde, gerçekten sakatlanmadığı halde oyunu soğutmaya çalışan futbolcuların, iki kez düşünmek zorunda kalacağını vurguladı. Blatter, günümüz futbolunda hakemi kandırmaya çalışan oyuncuların artık normal karşılanmaya başlamasını da büyük bir tehlike olarak gördüğünü belirtti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu