FutbolGündem

FIFA’dan Fırat Aydınus ve Halis Özkahya’ya görev!..

FIFA’dan Fırat Aydınus ve Halis Özkahya’ya görev!.. Türk hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın yanı sıra Fırat Aydınus ve Halis Özkahya da 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçlarında görevlendirildi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Türk hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın yanı sıra, Fırat Aydınus ve Halis Özkahya’yı da 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçlarında görevlendirdi. Sporx.com’un haberine göre, FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın Hırvatistan – Sırbistan maçını yöneteceği haftada Fırat Aydınus’un Danimarka ile Bulgaristan arasında 26 Mart Salı günü yapılacak B Grubu maçında düdük çalacağı ve Danimarka’nın başkenti Kopenhag’daki Parken Stadı’nda oynanacak müsabakada Aydınus’un yardımcılarının Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu olacağı, maçın dördüncü hakemliğini ise Hüseyin Göçek’in üstleneceği belirtildi.

Halis Özkahya’nın ise, Almanya ile Kazakistan arasında 26 Mart Salı günü Nürnberg şehrindeki Frankenstadion’da oynanacak C Grubu maçını yöneteceği, yardımcılıklarını da Mehmet Cem Satman ve Volkan Narinç’in yapacağı kaydedilerek, müsabakanın dördüncü hakeminin Mete Kalkavan olacağı ifade edildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu