DünyaGündem

FIFA’dan Uruguay ve Muslera’ya iyi haber!..

FIFA’dan Uruguay ve Muslera’ya iyi haber!.. FIFA Başkanı Sepp Blatter, Galatasaraylı Muslera’nın da forma giydiği Uruguay’ın Dünya Kupası’ndan men edilme ihtimalinin bulunmadığını açıkladı.

Uruguay ve Muslera’ya FIFA’dan iyi haber geldi. Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica’nın stadyumlardan polisleri çekmesinin ardından Futbol Federasyonu istifa etmiş, bu gelişmenin siyasi müdahale olarak değerlendirilmesi riskiyle FIFA’nın sportif yaptırım uygulayabileceği ve Uruguay Milli Takımı’nın Dünya Kupası’ndan men edilebileceği öne sürülmüştü. Ntvspor’un haberine göre, Güney Amerika Futbol Federasyonları Birliği CONMEBOL, Uruguay Futbol Federasyonu’nu askıya alsa da, FIFA’dan iyi haber geldi.

17 Yaş Altı Dünya Bayanlar Kupası için Kosta Rika’da bulunan FIFA Başkanı Sepp Blatter Uruguay’a bir yaptırım uygulanmayacağını ve Dünya Kupası’nda mücadele edebileceklerini açıkladı. 2010 Dünya Kupası’nda yarı final oynayan Uruguay , bu yaz Brezilya’da düğzenlenecek organizasyonda İtalya, İngiltere ve Kosta Rika ile birlikte D Grubu’nda yer alıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu