FutbolGündemTransfer

Fikret Orman’dan taraftara; Bireysel olduklarında kız gibiler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’dan taraftara; Bireysel olduklarında kız gibiler!..  Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş gündemi ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu…

Fikret Orman’dan taraftara; Bireysel olduklarında kız gibiler!.. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

HARCADIĞIMIZ ZAMAN HELAL OLSUN

“Sosa iyi oyuncu. Ekibimiz ve ben izlemiştim. Emin olduğumuz bir transferdi. Harcadığımız zamana helal olsun”

STAT SORUNU

“Eskişehirspor maçı Olimpiyat’ta oynanacak. Avrupa maçları ve 3 derbimiz de Olimpiyat’ta oynanacak. Geriye kalan 3-4 tane maçı koşullara göre Başakşehir’de oynayabiliriz. Onlar da çimlerin bozulmamasını istiyor ama bizim yoğun maç trafiğimiz olmayacak”

ATINÇ’IN OYNAMASI LAZIM

“Atınç iyi futbolcu. Oynaması lazım. Oynadıkça güveni artacak. Beşiktaş altyapısından geldi. Bizim için önemli” dedi.

BİREYSEL OLDUKLARINDA KIZ GİBİLER

Bursa dönüşünde yaşanan olayla ilgili soruya Orman; “Büyütülecek bir şey yok. Beşiktaş’ta kavgadan menfaatlenen ekip var. Onlar azaldı. Çünkü taraftar bulamıyorlar. Bunların derdi kavga. Bizim olduğumuz yerde spor ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Onlar tahmin ediyorum “Beşiktaş yenilecek, berabere kalacak” diye gelmişler. Beşiktaş yenince devam etmek istediler. Yazık, utanç. Beşiktaş takımı şu anda averaj ve puan olarak da lig lideri pozisyonunda. Rakiplerimiz bizden fazla gol attığı için biz 3.sıradayız. Ligin başındayız. Çok büyük zorunluluklar ile bir yerlere gidiyoruz.

Bunları kamuoyunun bunları görmesini istiyoruz. Zaten kendi televizyonumuzdan bunları göstereceğiz. Beşiktaş takımı geliyor, futbolcularımız motive olacak diye “Futbolcularımıza adam gibi oynayın” diyorlar. Ne oluyoruz? İkinci büyük ayıp da devletimize ait. Biz burada bu kadar dik dururken, bunlarla muhattap olmamız üzücü. Bunları emniyet görevlilerinin ve bu iş ile ilgilenen spor bakanlığı dahil olmak üzere gözden geçirmelerini talep ediyorum. İşi doğru yaptığınız sürece karşı gelenler olacak ama bizler sahipsiz insanlar değiliz. Bunlar topluluk halinde adamlıklarını gösteriyorlar.

Bireysel olduklarında kız gibiler. Bireysel olarak onları bekliyorum. Bir göreyim. Çok ayıp şeyler. Sinirleniyorum. Bu tip konular ile kendilerini kameraların önünde göstermeye çalışmaları, yazık. Beşiktaşlılar bunları görsünler. Gerçek Beşiktaşlılar, Beşiktaş’ın kazanması ile mutlu olanlar bunları görüp, Beşiktaş’a sahip çıksınlar. Beşiktaş’ın mağlubiyetini bekleyip olay çıkarmak, Beşiktaş galip gidiyor diye tribün boşaltanları Beşiktaşlılar görsünler. Bizler burada Beşiktaş için mücadele ediyoruz. Ne zorluklar çektiğimizi herkes biliyor. Ayıp” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu