FutbolGündemTransfer

Fikret Orman Nyon’da; Beşiktaş Başkanı’ndan kritik görüşme

Beşiktaş’ta yeni yönetimin el attığı ilk konu eski transferlerde yaşanan uyuşmazlıklar oldu. Başkan Fikret Orman, Zapotocny ve Sivok transferlerinde sorun nedeniyle Udineseli yöneticilerle bir araya geldi.

Beşiktaş’ta yeni yönetimin el attığı ilk konu eski transferlerde yaşanan uyuşmazlıklar oldu. Başkan Fikret Orman, Zapotocny ve Sivok transferlerinde sorun nedeniyle Udineseli yöneticilerle bir araya geldi. Ntvspor’un haberine göre, Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinden Tamer Kıran, UEFA’nın Nyon’daki merkez binasına giderek, 2008-2009 sezonu başında Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok’un transferleri sonrası Udinese kulübü ile yaşanan anlaşmazlığı çözmek için masaya oturdular. Şu sıralarda devam eden görüşmede UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino da bulunuyor.

Ayrıca yeni yönetim pazar günü oynanacak Samsunspor maçı bilet fiyatlarında yüzde 25’e varan indirim yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, play-off maçları düşünülerek taraftarları kötü tezahürat ve saha olayları konusunda da uyardı ve seyircisiz oynama cezasına karşı dikkatli olunmasını istedi. Öte yandan siyah-beyazlı takımda Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları geçen Quaresma ve Almeida da takımla birlikte çalıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu