FutbolGündemSon DakikaTransfer

Fuat Yaman’dan lig öncesi takımların değerlendirmesi!

Beşiktaş camiasının sevilen ismi,NationalTurk yorumcusu teknik direktör Fuat Yaman,Spor Toto Süper Lig başlamadan önce takımları NationalTurk için değerlendirdi.

NationalTurk’un Haberine Göre;

1) Beşiktaşın Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme maçındaki rakibi Feyenoord oldu.Bu eşleşmeyi nasıl değerlendiribiliriz,Beşiktaş’ın şansını nasıl görüyorsunuz?

Beşiktaş’ın rakibi Feyenoord, 2 önemli oyuncusunu sattı.Sistemi olan bir takım olmasına rağmen güç kaybettiler.Beşiktaş tur için daha favori görünüyor.

2)Beşiktaş Demba Ba transferiyle ses getirdi,sizce fayda sağlar mı? Sakatlık spekülasyonlar yapılıyor,nasıl değerlendirebiliriz?

Yine de temkinli olmak lazım.Son iki yılda küme düşen Antalya ve Buca’ya elenen takım için opsiyonlu olmak gerekir.Demba Ba iyi bir futbolcu.Atletik ve agresif.Faydalı olacaktır.Sakat olduğunu alma kararını verenler söyledi.

3)Galatasaray Manciniyi gönderip İtalya Milli Takımı eski teknik direktörü Cesare Prandelli ile anlaştı,Ünal Aysal ve kurmaylarının bu hamlesini nasıl yorumlayabiliriz? Prandelinin Galatasarayda başarılı olma şansını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Galatasaray İtalyan gönderip İtalyan getirdi.Kişisel düşüncem olumlu bir değişiklik.Sezon başı gelmesi de avantaj.Transfer saçmalığı tekrar edilmezse iddaalı bir takım yapabilirler.

4)Fenerbahçe’nin yeni 10 numara transferi Diego Ribas oldu.Alex sonrası 10 numarayı giyecek olan Diego transferini nasıl değerlendirebiliriz?

Fenerbahçe ihtiyacı olan bir oyuncu tipini,Diego’yu aldı.Çok faydalı olcağını düşünorum.İdaresi zor ama iyi bir oyuncu.

5)Trabzonspor Halilodzic ile anlaştı,deneyimli teknik adam Cezayirle Dünya Kupası macerası yaşadı.Trabzonspor ve Halilodzic için neler söyleyebiliriz?

Trabzonspor kendisin, tanıyan bir hocayla anlaştı.Cezayir’i ayağa kaldıran biri.Tek sorun heyacanı var mı?Yeterli istek duyuyor mu?Bunları zaman gösterecek.

6)Bursaspor Şenol Güneş önderliğinde Avrupa UEFA ön eleme macerasına başladı ve ilk rakibi Chikhura ile 0-0 berabere kaldı,yeni sezonda B.spor’u nasıl değerlendirebiliriz?

Şenol hoca zor zamanda zor bir yerde.İyi bir sınav verecektir.Altından başarıyla kalkmasını çok isterim.

7)Ligde 2014-2015 fiktstürü çekildi,sizce 4 büyükler adına avantajlı taraf yorumu yapılabilir mi? 2014- 2015 sezonu adına takımların genel değerlendirip –  ligde sürpriz olarak gördüğünüz ekipler varmıdır ?

Fikstür avantajı — dezavantajı diye birşey yoktur.Bütün maçlar oynanılacak nasılsa.Siz iyiyseniz,iyi hazırlandıysanız,fikstür iyidir!

Kaynak : NationalTurk.Com

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu