FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Fatih Terim ile yapılan planlarımız şekil değiştirdi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, eylül ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda, Arda Turan’ın takımdan ayrılmasının sürpriz olduğunu ve teknik direktör Fatih Terim ile yaptıkları planların şekil değiştirdiğini söyledi.

Başkan Ünal Aysal, Arda Turan’ın takımdan ayrılmasının sürpriz olduğunu ve teknik direktör Fatih Terim ile yaptıkları planların şekil değiştirdiğini söyledi. Ünal Aysal, eylül ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda 100 günlük yönetim kurulu çalışmaları hakkında divan kurulu üyelerine bilgi verdi.

Arda Turan’ın takımdan ayrılmasının kendileri için sürpriz olduğunu belirten Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, “Başarılı bir transfer dönemi geçirdik. Arda’nın ayrılması sürpriz oldu. Fatih Terim ile yapılan planlarımız şekil değiştirdi. Kadro değiştirme sürecini büyük bir itina ile gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. En çok transferi yapanlar değil, en uyumlu takımı kuranlar başarılı olmuştur. Tüm branşlarda taraftarımıza başarı vaadettik. Her branşta transferlerimizi yaptık” dedi.

Galatasaray tarihinin en büyük transfer gelirinin elde edildiğinin altını çizen Ünal Aysal, “Tarihimizin en en büyük transfer geliri elde edildi. Sportif başarı olmadan büyük bir takımdan bahsedemeyiz. Gelen giden oyuncuların bonservisleri düşünüldüğünde, transferlerin 7 milyon dolar farkla yapılması başarılı bir tablodur” diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Şike soruşturması olarak adlandırılan olay işlerimizi aksattı

Şike soruşturmasının işlerini aksattığını ifade eden Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, “Şike soruşturması olarak adlandırılan olay işlerimizi aksattı. FIFA ve UEFA’nın bu konuya öncelik verdiğini biliyoruz. Biz de bu konuda duruşumuzu koruduk. Doğru, adil ve uygar davranarak, Türk futbolunu ve bizi etkileyecek kararların karşısında yer alacağız. Galatasaray’ın zarar görmemesi en birincil hedefimiz” dedi.

Bilet ve kombine gerlirlerinin tamamının kulüpte kalacağını belirten Aysal, “Bilet ve kombine gerlirlerimizin tamamı kulübümüzde kalacak. Bunun kulübe katkısı 7 milyon dolar olarak görülüyor. Sorunlu olan bölgeleri de çözeceğiz, ancak 100 günde hepsini yapmamız mümkün değildi. Galatasaray’ın varlıklarını değerlendirmek ve finansal sorunlarımızı çözmek sadece günü kurtarır. Sürekli gelir getiren çözümler üreterek ek gelir kaynakları sağlamalıyız. Projelerimizi uygulayacak yeterli zamanı henüz bulamadık” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu