FutbolGündem

Galatasaray’da bilet krizi; Taraftar isyanda!..

Galatasaray’da bilet krizi!.. Devler Ligi’nde Chelsea ile oynanacak rövanş biletleri kayıp. Fiyatlar tavan yaptı. Geçen sene Schalke maçı öncesi de aynı durumu yaşayan taraftar isyanda…

Sarı – kırmızılı ekibin 18 Mart Salı günü Chelsea ile oynayacağı Devler Ligi rövanş mücadelesi öncesi sarı-kırmızılı kulüpte tam bir bilet karmaşası yaşanıyor. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, yöneticiler Şükrü Ergün, Mehmet İpekdokuyan ve Sedat Doğan biletlerin dağıtımıyla ilgili sorumluluğu üstlenmişti. Ancak Ergün-İpekdokuyan ikilisi Doğan’ı devre dışı bıraktı.

Sedat Doğan’ın engel olma çabalarına rağmen biletler dağıtıldı. İngiltere’ye gidiş için tüm işlemlerini halleden taraftarlar ise isyanda. Geçen sezon Schalke ile oynanan maç öncesi de biletler loca sahiplerine dağıtılmıştı. Yönetici Sedat Doğan da Chelsea maçı biletlerinin tükenmesine çok üzüldü.

Geçen sene Schalke maçı nedeniyle suçlandığı için Doğan bu kez engel olma çabalarını camiaya anlatıyor.
2300 biletin buhar olup uçması ise kez daha taraftarı isyan noktasına getirdi. Taraftarlar twitter üzerinden “#chelseabiletlerinerede” hashtagi ile yönetime tepkisini dile getiriyor.

Öte yandan Chelsea – Galatasaray maçının biletlerinin karaborsaya düştüğü iddia edildi. Yurt dışı kaynaklı bazı internet sitelerinde Londra’da oynanacak zorlu karşılaşmanın biletlerinin fahiş fiyattan satıldığı görüldü. Biletlerin 500 euro seviyesinden 900 euroya kadar çıkması dikkat çekti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu