FutbolGündem

Galatasaray kupa maçının hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gaziantepspor’la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi yönetiminde yapılan çalışmada Bursaspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular jenarasyon idmanı yaptı. Maçta yer almayan oyuncular ise ısınma hareketlerinin dar alanda maç yaptı. Galatasaray yarın basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

Arda Turan tedavi için Almanya’ya gitti

Galatasaray’da Arda Turan tedavi maksadıyla Almanya’ya gittiği için idmanda yer almadı. MP Antalyaspor’la oynanan kupa maçından sonra sol kasık bölgesinde ağrıları başlayan Arda Turan ‘ın yapılan tetkik kontrollerinden sonra osteitis pubis tanısının hem klinik, hem de radyolojik olarak ortadan kalktığı, sakatlığa yönelik şikâyetlerinin geçtiği saptandığı bildirildi.

Yapılan kontroller esnasında sol kasık kanalında minimal genişleme tespit edilen, durumun cerrahi bir müdahaleyi gerektirecek boyutta olmadığı görülen Arda Turan ‘ın ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr.Ulrike Muschawenk’in de görüşünü almak üzere sabah saatlerinde Almanya’ya gittiği kaydedildi. Arda Turan ‘ın yapılan kontrolü sonrasında şu anlık cerrahi müdahaleye gerek olmadığı açıklandı.

Bursaspor maçında sakatlanan Barış Özbek’in de tedavisine başlandığı bildirildi. Futbolcuların dışında sakatlıkları süren Çağlar Birinci, Gökhan Zan ile Juan Pablo Pino’nun tedavilerine devam edildikleri kaydedildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu