FutbolGündem

Gheorghe Hagi Galatasaray ‘da rotasyona gidiyor

Önümüzdeki hafta ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray ‘da sarı kart alarmı verildi. Ankaragücü maçı öncesi, tam 7 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Dev derbiyi düşünen teknik direktör Hagi ‘nin, bu yüzden rotasyon yapması gündemde.

Ankaragücü ile pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına, saha dışı gelişmelerin gölgesinde devam eden Galatasaray ‘da, sarı kart cezası sınırındaki oyuncuların çokluğu, teknik direktör Hagi ‘yi düşündürüyor. Bir sonraki hafta, Türk Telekom Arena ‘da Fenerbahçe derbisine çıkacak Galatasaray ‘da 7 oyuncu kart sınırında.

Colin Kazım, Culio, Serkan Kurtuluş, Yekta Güngör, Gökhan Zan, Barış Özbek ve Mustafa Sarp, başkentte sarı kart gördükleri takdirde, derbide oynayamayacaklar.

Ankaragücü maçında Pino ilk 11’de

Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak Sabri ‘nin yanısıra, aynı mevkide oynayan Serkan Kurtuluş ‘un da hafta arasında sakatlanmasıyla, Avustralyalı futbolcu Lucas Neill yine sağ beke çekilecek. Hagi, forvet hattını nasıl kuracağı konusunda ise henüz kararını vermiş değil.

Kart cezasından dolayı Ankaragücü maçında oynayamayacak Milan Baros ‘un yerine Harry Kewell ‘ı düşünen Gheorghe Hagi ‘nin formsuz Colin Kazım ‘ı kulübeye çekerek, sakatlığını neredeyse tamamen atlatan Pino ‘yu, ilk 11’de sahaya sürmesi gündemde…

Galatasaray Yönetimi, Adnan Sezgin ‘den boşalan sportif direktörlüğe sezon sonuna kadar yeni bir isim düşünmüyor

Yönetim, Adnan Sezgin ‘in istifa etmesiyle boşalan sportif direktörlük görevine ise sezon sonuna kadar yeni bir ismi getirmeyi düşünmüyor. Futbol şubesinde tek yetkili Başkan Adnan Polat olacak. Daha önce Adnan Sezgin ‘in yürüttüğü işleri ise yönetici Murat Yalçındağ ile a takım idari menajeri Cenk Ergün yerine getirecek.

Adnan Sezgin ‘in istifasından sonra sportif direktörlük için eski yöneticilerden Haldun Üstünel, eski kaptan Hakan Şükür ile milli takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun isimleri gündeme gelmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu