FutbolGündem

Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün’den Melo’ya destek!..

Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün’den Melo’ya destek!.. Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün Felipe Melo’ya destek verdi. Ergün, Mancini ile yolların ayrılacağı yönünde çıkan haberlere de tepki gösterdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Felipe Melo’nun Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in elini sıkmamasına destek verdi. Ntvspor’un haberine göre, Ergün, “Futbol federasyonu başkanının kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaya, sezon başından beri federasyonun Galatasaray’a karşı olan uygulama ve yaptırımlarına karşı içinden gelen tepkisini ortaya koymuştur. Melo bazen tasvip etmediğimiz şekilde tepki koyabiliyor; ama bu sefer kendisini destekliyorum” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Roberto Mancini’nin “4. yıldızı takmadan, Galatasaray’ı şampiyon yapmadan bir yere gitmem” açıklamasını değerlendiren Şükrü Ergün, “İddialı bir açıklama. Mancini ayrılacağı yönündeki haberlere güzel bir yanıt vermiş” diye konuştu.

Roberto Mancini’nin sözleşmesinin devam ettiğini vurgulayan Şükrü Ergün, “Lig devam ediyor. Mancini’yle de var olan bir sözleşmemiz var. Çok gereksiz konuşmalar yapılıyor” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu